ADVERTISEMENT
Carousel hot news

Jucătorii s-au sfătuit cu Jose: “De la el vine pericolul!”

Jose Mourinho n-a mai jucat niciodată la Bucureşti, iar partida de mîine seară va fi prima din cariera sa în Capitala României. Jucătorii lui Chelsea au fost aici în martie, anul acesta, cu...
Autor: Cătălin Gheorghiu | 01.10.2013 | 18:23

Jose Mourinho n-a mai jucat niciodată la Bucureşti, iar partida de mîine seară va fi prima din cariera sa în Capitala României. Jucătorii lui Chelsea au fost aici în martie, anul acesta, cu ocazia ”optimilor” Ligii Europa, iar majoritatea dintre ei ştiu la ce să se aştepte de la echipa lui Laurenţiu Reghecampf.

ADVERTISEMENT

Mourinho spune că nu se teme de un fotbalist anume, dar admite că Steaua are o echipă puternică şi că va fi greu să se impună pe Arena Naţională. Jucătorii în schimb ştiu pe cine trebuie să contracareze şi i-au transmis lui Mourinho cu cine au avut cele mai mari probleme în primăvară.

În martie, la Bucureşti, cînd Steaua s-a impus cu 1-0, prin golul lui Rusescu, din penalty, Adi Popa le-a scos sufletul londonezilor, în special lui David Luiz. Brazilianul de 26 de ani l-a lăudat la final pe mijlocaşul dreapta: ”Am avut probleme mari de tot cu mijlocaşul dreapta al Stelei. Este incredibil de rapid acest băiat. Îi prevăd un viitor strălucit!”.

ADVERTISEMENT

Pe Stamford Bridge, Chelsea s-a impus cu 3-1 şi a obţinut calificarea în ”sferturi”, dar Adi Popa a impresionat din nou. La final, Terry l-a luat de gît părinteşte, a discutat cu el şi i-a oferit tricoul de joc. ”Ai jucat extraordinar cu noi. Bravo! Poţi ajunge mare, mult succes!”, i-a transmis Terry atunci.

Rafael Benitez, antrenorul de atunci al lui Chelsea, spunea şi el că ”Steaua are un lot echilibrat, din care vreau să-i remarc pe Latovlevici, Adi Popa şi Rusescu”.

ADVERTISEMENT

www.rpressport.ro www.rpressport.ro

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!