Fotbal international

Jucătorii Barcelonei au primit maşini noi cadou! Cât costă să ai un bolid la fel ca al lui Lionel Messi! Foto

27.03.2019 | 15:57
Jucatorii Barcelonei au primit masini noi cadou Cat costa sa ai un bolid la fel ca al lui Lionel Messi Foto

Jucătorii Barcelonei au primit maşini noi din partea unuia dintre sponsorii echipei. Miercuri, Lionel Messi şi colegii lui au participat la un eveniment Audi, la finalul căruia fotbaliştii au intrat în posesia noilor bolizi.

Jucătorii Barcelonei au primit maşini noi cadou. Lionel Messi şi Luis Suarez au acelaşi model

Jucătorii Barcelonei au primit maşini noi, iar catalanii şi-au putut alege modelul dorit. Lionel Messi şi Lionel Suarez vor conduce un Audi SQ7, la fel ca Gerard Pique. Ernesto Valverde a primit un Audi e-tron 55 quattro, fiind singurul care va avea acest model, cu un preţ de catalog de aproape 70.000 de euro.

Cel mai ales model a fost Audi Q7 50 TDI quattro tiptronic, maşină pe care o vor conduce, printre alţii, Ousmane Dembele, Nelson Semedo, Jordi Alba, Marc-Andre ter Stegen, Ivan Rakitic sau Philippe Coutinho. Dintre cei 25 de fotbalişti, 20 au ales un model SUV din gama Audi. VEZI IMAGINILE SUS ÎN GALERIA FOTO.

Jucătorii Barcelonei au primit maşini noi cadou. ce bolid şi-a ales Ernesto Valverde
Jucătorii Barcelonei au primit maşini noi cadou. ce bolid şi-a ales Ernesto Valverde

Cât costă o maşină ca a lui Lionel Messi

Lionel Messi va conduce un Audi SQ7, care are un preţ de catalog de 169.000 de euro. Bolidul ajunge de la 0 la 100 km/h în 4,90 secunde, iar viteza maximă atinsă este de 250 km/h. Noua maşină va completa garajul de lux al argentinianului, unde se mai regăsesc automobile precum Maserati GranTurismo, Audi R8 V10, Dodge Charger SRT8, Audi R8 Spyder sau Lexus RX.

Recent, jucătorii lui Real Madrid şi-au primit, la rândul lor, noile maşini de la Audi, firma germană fiind sponsor al ambelor echipe. În comparaţie cu rivalii de pe “Camp Nou”, niciun fotbalist al madrilenilor nu şi-a ales modelul SQ7. În schimb, “galacticii” au fost fani Audi Q8 50 TDI quattro tiptronic, la fel ca mulţi dintre jucătorii Barcelonei. Karim Benzema, Vinicius, Thibaut Courtois, Toni Kroos sau Sergio Ramos au ales acest model. Gareth Bale va conduce un Audi e-tron 55 quattro, la fel ca Ernesto Valverde, antrenorul catalanilor.

Tags: