Fotbal international

Jucătorii Barcelonei, repetenţi la fotbal! Cine a luat nota 0: “Un indolent, a fost un pericol pentru propria echipă”

Autori: Claudiu Melinte, Razvan Nicolae | 08.05.2019 | 01:11
Jucătorii Barcelonei, repetenţi la fotbal! Cine a luat nota 0:
Jucătorii Barcelonei, repetenţi la fotbal

Jucătorii Barcelonei au fost repetenţi la fotbal după meciul cu Liverpool. Catalanii au fost umiliţi pe Anfield, scor 4-0, şi au ratat calificarea în finala Ligii Campionilor, chiar dacă câştigaseră manşa tur cu 3-0 şi mulţi îi vedeau în ultimul act.

Jucătorii Barcelonei, repetenţi la fotbal. Notele date de catalani

Jurnaliştii de la Sport au dat note la finalul meciului de pe “Anfield”, iar jucătorii Barceloneii au rămas repetenţi la fotbal. Coutinho şi Ivan Rakitic au primit nota 0, cei doi fiind cei mai criticaţi pentru prestaţia din partida cu Liverpool. La polul opus, singurii care au trecut examenul, cei drept la limită, au fost Lionel Messi şi Arturo Vidal, ambii primind 5.

“Un indolent. De parcă nu a fost aşa şi până acum. I-a lipsit forţa şi când a coborât în apărare a fost un pericol pentru propria echipă. A fost primul jucător schimbat. Acest meci poate să-i marcheze definitiv cariera”, au scris catalanii despre Coutinho. “În prima repriză a avut mingea în control, dar s-a blocat după pauză. A lăsat spaţii importante la mijloc, iar Liverpool a profitat decisiv”, a fost caracterizarea lui Ivan Rakitic.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!