Fotbal international

Autocarul celor de la Boca Juniors, atacat cu pietre de fanii lui River Plate! Doi jucători au ajuns la spital! Video

24.11.2018 | 23:22
Autocarul celor de la Boca Juniors atacat cu pietre de fanii lui River Plate Doi jucatori au ajuns la spital Video

Fanii lui River Plate au atacat autocarul rivalilor de la Boca Juniors. Ultrașii au aruncat cu pietre și au dat cu gaze lacrimogene în direcția autocarului echipei antrenate de Guillermo Barros. Jucătorii au avut și de suferit, după ce geamurile autocarului au cedat în fața pietrelor aruncate de fani. Câțiva jucători au ajuns la arena Estadio Monumental cu ochii în lacrimi de la gazele din spray-urile cu piper date de fanii lui River Plate.

UPDATE, ora 23:22 / Jucătorii lui Boca Juniors au trăit momente de panică în autocar în timpul atacului. Presa din Argentina a publicat un clip video din interiorul autovehiculului, când fanii lui River Plate i-au atacat pe rivali.


UPDATE, ora 22:45 / Pablo Perez, căpitanul celor de la Boca Juniors, a fost rănit după incidentele violente. Fotbalistul a fost lovit la ochiul stâng şi a ajuns la spital de urgenţă. Gonzalo Lamardo, unul dintre juniorii echipei, a suferit, la rândul lui, mai multe lovituri. Oficialii lui Boca Juniors au anunţat că nu sunt dispuşi să intre pe teren fără Pablo Perez. VEZI IMAGINILE SUS ÎN GALERIA FOTO.

Pablo Perez, fotografiat în spitalul din Buenos Aires
Pablo Perez, fotografiat în spitalul din Buenos Aires

Carlos Tévez, Edwin Cardona, Almendra , Gago, Wanchope Abila și Darío Benedetto au avut probleme cu respirația. Autocarul celor de la Boca Juniors a fost atacat și pentru că forțele de ordine nu au făcut față mulțimii de fani ai celor de la River Plate. Geamurile autocarului au fost făcute țăndări, iar jucătorii au ieșit în mare viteză pentru a intra pe stadion.

Autocarul a fost atacat, iar jucătorii loviți! Doi dintre ei au cerut să fie transportați la spital

Autocarul celor de la Boca Juniors arăta ca după război! Toate geamurile au fost sparte, iar câțiva jucători au ajuns în lacrimi la vestiar. Doi dintre ei au cerut să fie transportați la spital și sunt mari șanse ca partida să fie suspendată.

Câțiva dintre jucătorii celor de la Boca Juniors au primit îngrijiri medicale la stadion

Forțele de ordine au făcut tot posibilul ca autocarul să ajungă în siguranță la stadionul El Monumental, dar nu au reușit. Escorta formată din 30 de motocicliști și 6 mașini de poliție a transportat autocarul cu o viteză de 60 de km/h, dar în apropierea arenei fanii lui River au reușit să spargă un cordon de ordine și să arunce cu bucăți de bordură făcând praf geamurile vehiculului.

Startul partidei a fost amânat cu o oră! Dacă se va juca, partida ar trebui să înceapă la ora 23:00, ora României. Și partida tur a fost amânată cu o zi. Atunci stadionul La Bombonera, al celor de la Boca Junios, a fost inundat în urma unei ploi torențiale și partida nu s-a mai putut juca. Până la urmă meciul tur din finala Cupei Libertadores s-a jucat a doua zi și s-a terminat 2-2.

  • 2-2 a fost scorul în partida tur din finala Cupei Libertadores, Boca Juniors – River Plate