Fotbal international

Jucătorii care nu s-au apucat de fotbal pentru bani! Pique, Lampard sau Lloris vin din familii bogate + Marica şi Ţucudean, cazurile din România

10.01.2020 | 17:59
Jucatorii care nu sau apucat de fotbal pentru bani Pique Lampard sau Lloris vin din familii bogate  Marica si Tucudean cazurile din Romania
Jucătorii care nu s-au apucat de fotbal pentru bani! Pique, Lampard sau Lloris vin din familii bogate
ADVERTISEMENT

Marea majoritate a jucătorilor încep să practice fotbalul pentru o viaţă mai bună, însă sunt şi cazuri de fotbalişti care au intrat în lumea sportului cu balonul rotund având o linişte financiară datorită familiilor din care provin. FANATIK îşi prezintă sportivii care au făcut pasul spre fotbal, dar care nu au avut niciodată grija zilei de mâine.

Topul jucătorilor care nu s-au apucat de fotbal pentru bani

Gianluca Vialli a crescut în puf, iar adolescenţa şi-a petrecut-o într-un castel cu 60 de camere. Italianul este cel mai bun caz al unui jucător care nu s-a apucat de fotbal pentru bani. Fiu al unui multimilionar, Gianluca Vialli a evoluat pentru Cremonese, Sampdoria, Juventus şi Chelsea. Când nu era la antrenamente, fostul fotbalist se relaxa la golf, sportul bogaţilor din întreaga lume.

ADVERTISEMENT

Frank Lampard vine dintr-o familie care a avut real succes în fotbal, iar banii nu au fost niciodată o problemă pentru actualul antrenor al lui Chelsea. Tatăl lui Lampard a jucat la West Ham United, în timp ce Harry Redknapp, unchiul lui, este un cunoscut fotbalist şi antrenor englez. Tehnicianul de 41 de ani a avut parte de studii alese şi a obţinut nota A+ la examenul pentru limba latină la GSCE, bacalaureatul englezilor.

Gerard Pique s-a năcut într-o familie bogată şi cu tradiţie veche la Barcelona. Tatăl Joan este un prosper om de afaceri, în timp ce mama Montserrat este directorul unui spital din capitala Cataloniei. Amador Bernabeu, bunicul fundaşului spaniol, a fost vicepreşedinte al clubului de pe “Camp Nou”. Pique are din 2010 o relaţie cu Shakira, cunoscută cântăreaţă din Columbia şi care are o avere estimată la 300.000.000 de dolari.

ADVERTISEMENT

Nepotul Prinţului din Brunei joacă la Leicester

Faiq Bolkiah este legitimat la Leicester City, iar în trecut a jucat la jnuiorii lui Arsenal şi Chelsea. Mijlocaşul de 21 de ani este nepotul lui Jefri Bolkiah, Prinţul Bruneiului, care are o avere estimată la 15 miliarde de lire sterline. Tatăl fotbalistului are o colecţie impresionantă de maşini, cu peste 2.400 de automobile de colecţie.

Hugo Lloris a avut o copilărie liniştită şi provine dintr-o familie bogată. Tatăl este un cunoscut bancher, în timp ce mama lui a fost o avocată de succes. Până la 13 ani, portarul lui Tottenham a fost mai atras de tenis, unde reuşise să aibă câteva performanţe notabile ca junior.

ADVERTISEMENT

Kaka a avut o viaţă total diferită de a celorlalţi fotbalişti din Brazilia. Fostul star al lui AC Milan s-a născut într-o familie avută, tatăl lui era inginer, în timp ce mama era profesoară, astfel că nu a crescut în sărăcie aşa cum s-a întâmplat cu mulţi dintre colegii lui de la naţională.

Andrea Pirlo s-a retras din fotbal în 2017 şi urmăreşte cu atenţie evoluţia acţiunilor pe care le deţine la fabrica Elg Steel din Brescia, înfiinţată în 1982 de tatăl fotbalistului. Într-un interviu pentru Vanity Fair, Pirlo a declarat că nu-şi doreşte să vorbească despre fotbal.

ADVERTISEMENT

Ciprian Marica şi George Ţucudean, bogaţii din fotbalul românesc

Ciprian Marica nu a avut niciodată probleme cu banii, tatăl fostului internaţional român fiind un om de afaceri prosper. “Tata a fost pe vremuri un constructor renumit în România, iar de la el mi-a fost ușor să deprind detaliile și să învăț cum funcționează această piață”, povestea Ciprian Marica.

George Ţucudean provine dintr-o familie care a avut succes în afaceri, astfel că atacantul lui CFR Cluj nu a dus lipsă de nimic. Mai mult decât atât, pe când juca la Dinamo, fotbalistul îşi ajuta cu bani colegii. Conform topului Capital, averea familiei Ţucudean este estimată între 25 şi 30 de milioane de euro. Bunicul Gheorghe Cosma este creatorul imperiului care la un moment dat va fi condus de George Ţucudean.

ADVERTISEMENT