Fotbal international

Jucătorii care țin capul de afiș al perioadei de transferuri din iarnă. Un coleg al lui Ianis Hagi este dorit de Tottenham

15.10.2019 | 17:24
Jucatorii care tin capul de afis al perioadei de transferuri din iarna Un coleg al lui Ianis Hagi este dorit de Tottenham
ADVERTISEMENT

Perioada de transferuri din iarnă se apropie cu pași rapizi, deși ne aflăm la jumătatea lunii octombrie, iar cluburile mari ale Europei nu stau degeaba și pregătesc noi mutări pe care să le facă pentru întărirea loturilor. Sander Berge, adversarul României și colegul lui Ianis Hagi de la Genk, este dorit de Tottenham, ca variantă în cazul în care Christian Eriksen pleacă la Real Madrid.

Jucătorii care țin capul de afiș al perioadei de transferuri din iarnă

Sunt foarte multe zvonuri vehiculate în ceea ce privește perioada de transferuri din iarnă, iar cluburi precum Real Madrid, Manchester City, Manchester United sau Tottenham sunt implicate direct în lupta pentru achiziția de jucători. Christian Eriksen este cel mai dorit fotbalist de pe lista madrilenilor, care au fost foarte aproape și în vară să îl transfere, însă mutarea nu s-a mai realizat. Jucătorii doriți de cluburile mari ale Europei în perioada de transferuri din iarnă sunt următorii:

ADVERTISEMENT
  • Federico Fernandez (Newcastle) – dorit de AS Monaco

Monegascii au mari probleme în defensivă și în acest sezon, iar revenirea lui Leonardo Jardim pe banca tehnică și transferurile făcute în vară, nu i-au ajutat să revină la forma la care să se lupte cu PSG, ci în continuare sunt în subsolul clasamentului și speră să iasă din zona periculoasă. Federico Fernandez este un fundaș central pe care Monaco speră să-l transfere pentru a fixa problemele din apărare.

  • Keita Balde (AS Monaco) – dorit de Sevilla

Keita Balde a fost adus de AS Monaco de la Inter Milano, dar nu a reușit să confirme și își dorește să se întoarcă în Spania, țara sa natală, la Sevilla, care îi oferă o șansă să-și relanseze cariera de fotbalist.

ADVERTISEMENT
  • Sander Berge (Genk) – dorit de Tottenham

Colegul lui Ianis Hagi de la Genk și adversarul României din partida cu Norvegia, Sander Berge este dorit de Tottenham în cazul în care Christian Eriksen va fi vândut la Real Madrid. Berge este unul dintre cei mai iubiți fotbaliști din lotul belgienilor și a devenit omul cheie de la Genk.

Sander Berge, colegul lui Ianis Hagi de la Genk. Sursă foto: hepta.ro
Sander Berge, colegul lui Ianis Hagi de la Genk. Sursă foto: hepta.ro
  • Elseid Hysaj (Napoli) – dorit de AS Roma

Elseid Hysaj, fundașul albanez al lui Napoli va rămâne liber de contract în iarnă și a refuzat prelungirea contractului cu napoletanii. AS Roma este interesată de serviciile fundașului lateral, mai ales că nu va costa niciun ban transferul său.

ADVERTISEMENT

Guardiola a pus ochii pe un jucător de la Dinamo Zagreb

  • Dani Olmo (Dinamo Zagreb) – dorit de Manchester City

Dani Olmo este un fotbalist catalan crescut de Barcelona, care a ajuns la Dinamo Zagreb ca piesă de schimb în transferul lui Alen Halilovic pe „Camp Nou”. Mijlocașul a câștigat Campionatul European de tineret din vară și a intrat în atenția lui Pep Guardiola, antrenorul lui Manchester City. „Cetățenii” vor trebui să plătească o sumă mare pentru a-l aduce la City pe puștiul de 21 de ani, mai ales pentru că el este evaluat la 30.000.000 de euro.

Dani Olmo. Sursă foto: hepta.ro
Dani Olmo. Sursă foto: hepta.ro
  • Youcef Atal (Nice) – dorit de Tottenham

Fundașul stânga de la Nice a intrat în vederile lui Mauricio Pochettino, în urma evoluțiilor bune pe care le-a făcut în startul sezonului din Ligue 1, dar și în sezonul trecut din campionatul Franței.

ADVERTISEMENT
  • Javi Martinez (Bayern) – dorit de Manchester City

Guardiola a fost criticat pentru că nu i-a găsit un înlocuitor lui Vincent Kompany, plecat în vară de la „cetățeni” la Anderlecht. Antrenorul spaniol s-a reoreintat spre Javi Martinez, fostul său elev de la Bayern Munche, pe care îl dorește în apărarea lui Manchester City.

  • Mario Mandzukic (Juventus) – dorit de Manchester United

Atacantul lui Juventus nu mai prinde foarte multe meciuri la campioana Italiei, fiind eclipsat de Cristiano Ronaldo, Paolo Dybala și Gonzalo Higuain. Croatul ar vrea o mutare în Anglia, iar „diavolii roșii” sunt dispuși să-i accepte toate cerințele.

Mario Mandzukic. Sursă foto: hepta.ro
Mario Mandzukic. Sursă foto: hepta.ro
  • Florentino Luis (Benfica) – dorit de Real Madrid

Florentino Luis este mijlocașul defensiv al Benifcăi Lisabona, care în ciuda vârstei foarte fragede pe care o are (20 de ani), a devenit unul din liderii lusitanilor.

  • Christian Eriksen (Tottenham) – dorit de Real Madrid

Despre transferul lui Christian Eriksen la Real Madrid s-a vorbit în vară, iar danezul chiar a fost aproape de a semna cu echipa antrenată de Zinedine Zidane, însă mutarea nu s-a mai realizat. Madrilenii sunt mai deciși ca niciodată să îl aducă pe mijlocașul lui Tottenham în vară și sunt pregătiți să plătească o sumă de peste 100.000.000 de euro pentru el.

ADVERTISEMENT