Fotbal international

Jucătorii catalanilor, împietriți după Liverpool-Barcelona 4-0! Sergio Busquets: ”Iertați-ne!”

08.05.2019 | 00:33
Jucătorii catalanilor, împietriți după Liverpool-Barcelona 4-0! Sergio Busquets: ”Iertați-ne!”
Jucătorii catalanilor după Liverpool-Barcelona 4-0

Jucătorii catalanilor erau de neconsolat după Liverpool-Barcelona 4-0. Fotbaliștii lui Valverde nu puteau să creadă că au pățit iar ce li se întâmplase și în sezonul precedent, când fuseseră eliminați din Champions League după o altă ”remontada” a celor de la AS Roma. 

Jucătorii catalanilor, în genunchi după Liverpool-Barcelona 4-0. ”Nu credeam că mai pățim iar așa ceva!”

Sergio Busquets a fost cel care a dat glas frustrării catalanilor după dezastrul de pe Anfield Road. ”Ne cerem scuze, nu mai credeam că după ce s-a întâmplat cu Roma, anul trecut, vom păți din nou acest lucru. Ei, cei de la Liverpool, au fost extrem de determinați, au venit cu furia lor și cu publicul care i-a împins de la spate. E greu să reproșez ceva cuiva acum…doar îi rugăm pe fani să ne ierte”, a fost declarația mijlocașului defensiv al Barcelonei.

Busqets face referire la felul în care Barca a fost eliminată din sferturile UCL în sezonul trecut, când a pierdut dramatic în fața celor de la AS Roma, după ce câștigaseră 4-1 pe”Cam Nou”, însă au fost spulberați cu 3-0 în returul de pe ”Olimpico”.

Acum, Barcelona a ratat calificarea în finala Champions League după ce a câștigat acasă cu 3-0, însă a pierdut categoric, 0-4 în deplasarea de pe ”Anfield Road” din Liverpool.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri