Fotbal intern

Jucătorii celor de la CFR Cluj, mesaj pentru fani în lupta cu epidemia de coronavirus: ”Stați acasă și respectați recomandările autorităților!” VIDEO

14.03.2020 | 15:47
Jucatorii celor de la CFR Cluj mesaj pentru fani in lupta cu epidemia de coronavirus Stati acasa si respectati recomandarile autoritatilor VIDEO
ADVERTISEMENT

Criza mondială provocată de epidemia de coronavirus a lovit și fotbalul din România. De aproape o săptămână, în țara noastră s-a pus lacăt pe întrecerea internă, iar jucătorii sunt cu toții la casele lor. În această perioadă dificilă, jucătorii celor de la CFR Cluj au ieșit cu un mesaj de încurajare pentru fanii fotbalului din România, dar și cu un sfat des auzit în spațiu public.

Jucătorii lui CFR Cluj au un mesaj pentru fani în lupta cu coronavirus: ”Stația acasă și respectați recomandările autorităților!”

Începând cu liderul din teren al campioanei, Ciprian Deac, trecând pe la Alex Chipciu, Alexandru Păun, Cristian Manea și până la stranierii Mario Camora și Damjan Djokovic, cu toții le doresc multă sănătate fanilor, dar și multă atenție într-o perioadă foarte complicată.

ADVERTISEMENT

Elevii lui Dan Petrescu recomandă tuturor ca în aceste zile să petreacă cât mai mult timp în casă și să evite, pe cât posibil, ieșirile în locurile aglomerate. Iată o parte dintre mesajele fotbaliștilor.

”Având în vedere situația provocată de coronavirus, vă rog să respectați prevederile autorităților și să evitați locurile aglomerat.

ADVERTISEMENT

”Profitați de această perioadă și petreceți timpul acasă, alături de familie. Nu vă panicați.”

”Noi am luat pauză de la fotbal și stăm în casă, respectând toate sfaturile de la autorități. Faceți și voi același lucru. Gândiți-vă la binele vostru și al celor din jur”  

ADVERTISEMENT

”Stați cât mai mult timp în casă pentru a vă proteja pe voi și pe familia voastră de această pandemie”.

MESAJUL CAMPIONILOR ROMÂNIEI PENTRU ROMÂNI!

Campionii României au transmis un mesaj tuturor românilor în lupta cu pandemia de coronavirus!Noi stam în casă, stați și voi! ?

Posted by Fotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCA on Saturday, March 14, 2020

FRF a suspendat toate competițiile interne

În urmă cu două zile, Federația Română de Fotbal a decis să suspende toate competiţiile fotbalistice de pe teritoriul României până pe data de 31 martie. Astfel, Casa Pariurilor Liga 1 a fost suspendată, iar meciurile programate în weekend nu se vor mai disputa.

ADVERTISEMENT

În urma acestei decizii fără precedent luată de FRF, nu se va mai juca fotbal la nivel organizat în România până pe 31 martie. Astfel: Liga 1, Liga 2, Liga 3, Liga 1 feminin, Liga 2 feminin, Liga 3 feminin, Liga 1 Futsal şi Liga 2 Futsal vor fi amânate.

  • 99 de cazuri cu infectare de coronavirus sunt pe teritoriul României până la această oră
ADVERTISEMENT