ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Jucătorii Craiovei vor intra pe teren cu tricouri având inscripția Fundației ”Mihai Nesu”. Fostul fotbalist, plan pentru cel mai mare complex destinat copiilor cu dizabilităţi

Autor: Adrian Baciu | 31.01.2020 | 19:18
Jucătorii Craiovei vor intra pe teren cu tricouri având inscripția Fundației ”Mihai Nesu”. Fostul fotbalist, plan pentru cel mai mare complex destinat copiilor cu dizabilităţi
Jucătorii celor de la Craiova și Gaz Metan Mediaș vor intra pe teren cu tricouri având inscripția Fundației ”Mihai Nesu”

Universitatea Craiova și Gaz Metan Mediaș se vor întâlni vineri seară, de la ora 20:00, în primul meci al anului 2020 din Liga 1. Startul partidei de pe ”Ion Oblemenco” va avea parte de un moment special, cei 22 de jucători urmând să intre pe teren cu tricouri având inscripția Fundației ”Mihai Nesu”.

ADVERTISEMENT

Jucătorii celor de la Universitatea Craiova și Gaz Metan Mediaș vor intra pe teren cu tricouri având inscripția Fundației ”Mihai Nesu”

Jucătorii celor de la Universitatea Craiova și Gaz Metan Mediaș se alătură campaniei lui Mihăiță Neșu de a construi un centru medical pentru copiii cu dizabilități.

În acest sens, elevii lui Corneliu Papură și Edward Iordănescu vor apărea la meciul de vineri cu tricouri având inscripția Fundației ”Mihai Nesu” și cu campania de donații inițiață de fostul jucător al lui Utrecht.

ADVERTISEMENT

Colegul lui Mihai Neșu de la FCSB, George Ogăraru, a postat pe Facebook un filmuleț în care Neșu își prezintă, virtual, planul de dezvoltare al centrului medical destinat copiilor cu probleme.

”Așa a creat Mihai proiectul noului centru caritabil Sfântul Nectarie pentru copiii cu boli neuro-motorii… Trimite și tu SMS cu textul CRED la 8844 și donează 2 euro lunar către Fundația Mihai Nesu!

Datorită iubirii oamenilor s-au strâns până acum 10% din fondurile necesare construirii acestui vis!! Azi e nevoie de tine !!!! Mihai Nesu Foundation”, a scris Ogăraru.

ADVERTISEMENT

Mihai Neșu, alături de copiii cu probleme

La scurt timp după accidentul care i-a încheiat cariera, Mihai Neșu, fostul fotbalist al lui Utrecht si FCSB și-a deschis o Fundație prin care ajută copiii cu dizabilități, iar acum vrea să deschidă cel mai mare complex pentru a-i ajuta pe cei cu nevoi speciale.

Pentru asta, Fundația Mihai Nesu a lansat o campanie de strângere de fonduri și accepta donații care sa sprijine construcția complexului.

ADVERTISEMENT

”Donează foarte multă lume în Oradea, mă mai trezesc și la biserică cu câte o băbuță care îmi bagă în buzunar 100 sau 200 de lei pentru construcție. Dumnezeu nu vrea suferința omului, nu a dorit nici accidentul, dar l-a îngăduit pentru a mă duce pe drumul care trebuie, fiind un catâr, doar prin suferință, puteam ajunge pe drumul bun.

El mi-a dăruit și Fundația, toți oamenii din jur care mă ajută, sunt un dar de la Dumnezeu. La început a fost multă neliniște, nesiguranță, acum toate acestea s-au bucurat în bucurie, în speranță. Orice greutate, cu răbdare, Dumnezeu o transformă într-o bucurie”, a declarat Mihai Neșu pentru Antena 3.

ADVERTISEMENT

  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – Gaz Metan: 3.35 este cota pentru „X”. Vezi aici toate cotele!


 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!