Sport

Jucătorii CFR-ului, bucurie cu înjurături la adresa FCSB-ului! Petrecerea de titlu a ținut toată noaptea. Video

Jucătorii CFR-ului au fost bucuroși după câștigarea celui de-al cincilea titlu consecutiv de campioană a României, însă fotbaliștii au avut scandări cu înjurături la adresa rivalei FCSB.
16.05.2022 | 20:45
Jucatorii CFRului bucurie cu injuraturi la adresa FCSBului Petrecerea de titlu a tinut toata noaptea Video
Jucătorii CFR-ului, bucurie cu înjurături la adresa FCSB-ului. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Petrecerea de titlu a ținut toată noaptea, iar fotbaliștii lui Dan Petrescu și-au amintit de lupta aprigă la titlu contra FCSB-ului, refulând astfel cu o scandare întâlnită pe stadioanele din România.

Jucătorii CFR-ului, bucurie cu înjurături la adresa FCSB-ului

Jucătorii lui CFR Cluj s-au bucurat după câștigarea titlului înjurând rivala FCSB, iar filmulețul cu fotbaliștii lui Dan Petrescu scandând împotriva „roș-albaștrilor” a apărut pe internet.

ADVERTISEMENT

Scandarea face referire la numele Steaua, nume pe care FCSB l-a folosit până nu demult. „Cine ține cu Steaua / Să-i ***** familia!”, a fost scandarea jucătorilor lui Dan Petrescu.

Culmea este faptul că CFR Cluj are jucători care au trecut pe la FCSB, iar unii dintre ei au avut rezultate notabile, devenind favoriții galeriei, cum ar fi Alex Chipciu.

ADVERTISEMENT

Jucătorii CFR-ului care au evoluat pentru FCSB:

  • Alexandru Chipciu
  • Cristi Manea
  • Cristi Bălgrădean
  • Sergiu Buș

„Vrem un titlu și anul viitor!”

Căpitanul Mario Camora a vorbit despre dorința CFR-ului de a câștiga titluri, iar fundașul naționalei României a spus că vrea un trofeu și în sezonul viitor, care ar reprezenta al șaselea titlu consecutiv, în cazul în care visul lui Camora se va îndeplini:

„O bucurie enormă, foarte mare. E un titlu meritat. S-a vorbit prea mult după cele două înfrângeri pe care noi le-am avut. Vreau să felicit celelalte echipe, au fost adversari foarte buni. FCSB a făcut un campionat foarte bun.

ADVERTISEMENT

Vrem un titlu şi anul viitor. Am demonstrat încă o dată, după încă un an. Când ajungem la meci pe muchie de cuţit, noi rezolvăm. După rezultatul de ieri, noi ne-am gândit să câştigăm titlul la noi acasă”.

„Era o oportunitate foarte bună pentru noi. Ăsta a fost secretul nostru, am fost foarte organizaţi. Acum vreau să sărbătorim acest titlu.

ADVERTISEMENT

Mai avem un meci în campionat, e bine pentru jucătorii de la naţională, ca să avem ritm de joc. Este în ADN-ul acestei echipe. Când vezi că trofeul e acolo şi ai o mână pe el, îl iei”, a mai spus Mario Camora.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – CFR Cluj: 2,52 este cota pentru ”1 și sub 4,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT