ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Jucătorii CFR-ului, prudenți după victoria cu Botoșani: „Nu avem șanse la campionat dacă ne prezentăm ca în a doua repriză”

Autor: Andrei Șchiopu | 28.04.2021 | 21:18
Jucătorii CFR-ului, prudenți după victoria cu Botoșani: „Nu avem șanse la campionat dacă ne prezentăm ca în a doua repriză”
Jucătorii CFR-ului, mulțumiți după victoria cu Botoșani. Sursă foto: sportpictures.eu

CFR Cluj s-a impus în partida cu FC Botoșani, scor 2-0, ambele goluri ale campioanei României fiind înscrise de Runar Sigurjonsson, iar jucătorii lui Edi Iordănescu au fost mulțumiți de rezultatul final.

ADVERTISEMENT

În urma rezultatului, CFR Cluj trece, provizoriu, pe primul loc din clasament, la două puncte distanță de FCSB, care va juca în companiei Craiovei mâine, 29 aprilie.

Elevii lui Edi Iordănescu simt că vor câștiga și în acest an campionatul. Totuși, ei nu au fost mulțumiți de a doua repriză făcută în fața moldovenilor, iar Andrei Burcă a tras un semnal de alarmă către colegii lui.

Jucătorii CFR-ului, prudenți după victoria cu Botoșani

Jucătorii CFR-ului au fost mulțumiți de prima repriză a lor din meciul cu FC Botoșani, victoria fiind cu atât mai importantă cu cât elevii lui Edi Iordănescu veneau după înfrângerea cu Craiova, scor 1-2.

ADVERTISEMENT

Andrei Burcă a comentat partida cu FC Botoșani, însă este supărat pentru a doua repriză făcută: „Ne bucurăm că am luat cele trei puncte. Am făcut o primă repriză foarte bună, însă a doua repriză ar trebui să ne dea de gândit.

Nu e posibil să facem așa ceva, să lăsăm spații mari, nimeni nu are voie să aibă ocazii împotriva noastră, pentru că ne dorim să câștigăm campionatul. Dacă ne prezentăm ca în a doua repriză, nu avem șanse la campionat.

Mai sunt șase meciuri și ne va aștepta un meci foarte greu cu FCSB. Toate echipele din play-off sunt bune și campionatul se joacă. Eu cred că toate echipele joacă pentru ele, nu se pune problema de așa ceva”.

ADVERTISEMENT

„Repriza a doua nu a fost la fel de bună ca prima!”

Runar Sigurjonsson a vorbit despre victorie și a recunoscut că este mai mult de interesat de victorie, nu de golurile sale, deși el e cel care a marcat ambele goluri:

„Sunt fericit pentru victorie, nu mă interesează cum învingem, cu siguranță putem juca și mai bine. Repriza a doua nu a fost atât de bună ca prima. Nu am jucat atât de multe meciuri, dar trebuie să continuăm și să fim pregătiți la ceea ce urmează”.

ADVERTISEMENT

„Decizia este a antrenorului, eu fac doar ce spune el. Va fi un meci strâns cu siguranță, dar trebuie să ne vedem de ale noastre, nu să ne uităm la ceilalți. Acum e perioada cea mai importantă din sezon, fiecare punct contează”, a spus Runar Sigurjonsson.

„Am arătat ca o echipă puternică. Sunt bucuros că am simțit că nu putem lua gol. E bine că am luat cele trei puncte și că suntem pe primul loc.

ADVERTISEMENT

Important e să ținem acest ritm până la final și sunt sigur că vom termina sus. E o diferență bună între noi și Craiova, dar important e să menținem același ritm”, a spus și Cristi Manea la finalul meciului.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!