Jucătorii CFR-ului, după ce au bătut Iașul și au devenit lideri: “N-am existat în repriza a doua!”

Iuliana Spirache   
în CFR Cluj
19/10/2018, 23:34
Jucătorii CFR-ului, după ce au bătut Iașul și au devenit lideri: “N-am existat în repriza a doua!”
Jucătorii de la CFR Cluj se bucură după o victorie obţinută în Gruia. Ce zic despre meciul cu Iaşi, scor 1-0

Jucătorii echipei CFR Cluj au vorbit după victoria obţinută în meciul disputat contra celor de la FC Poli Iaşi, scor 1-0, în etapa a 12-a din Liga 1 Betano, ediţia 2018 – 2019. Ardelenii au urcat pe prima poziţie în clasament, cu 23 de puncte, cel puţin până la partida pe care FCSB o dispută pe terenul Craiovei, duminică, 21 octombrie, ora 21.00.

Mario Camora s-a declarat mulţumit de faptul că CFR Cluj a urcat pe prima poziţie, dar nu şi pentru evoluţia ardelenilor din repriza a doua a meciului cu Iaşi. “Era important să urcăm pe primul loc. Am făcut o primă repriză bună, dar în a doua nu am existat deloc. Erau importante cele trei puncte şi trebuie să mergem la Sepsi să câştigăm. Iaşi are o echipă bună, agresivă, organizată. Nu a fost o surpriză să avem un meci greu. Am avut un meci greu, chiar dacă nu a jucat Cristea. E greu să revenim după o pauză. Am fost obosiţi. Nu ştiu ce să zic despre repriza a doua. Trebuie să jucăm mai bine dacă vrem să fim campioni din nou. Avem patron, dar au schimbat conducerea. A revenit Marian şi 100% o să ne ajute din nou. Mai am contract până la finalul sezonului şi o să dau până în ultimul minut pentru club, dar până acum nu am nicio ofertă concretă. Eu nu mai vorbesc nimic despre ceea ce se întâmplă la birouri. Ei trebuie să rezolve totul. Eu o să muncesc până un ultima secundă pentru CFR Cluj”, a spus Mario Camora.

Ce zice Andrei Mureşan, jucătorul CFR-ului care a înscris golul contra celor de la Iaşi

“Jocul nostru nu a mers foarte bine nici anul trecut când am devenit campioni. E adevărat că Iaşi a avut momente în care a dominat jocul. Sperăm ca să dăm goluri la faze fixe şi de acum înainte. Andrei Cristea este un jucător bun, de mare experienţă, dar pe noi ne interesează doar jocul nostru. Sperăm să fim lideri cel puţin o săptămână. Eu cred că o să fie un egal în Craiova – FCSB. Ne dorim să ducem campionatul de pe primul loc”, a spus Andrei Mureşan.

Închide ×