Fotbal intern

Jucătorii Craiovei așteaptă venirea lui Victor Pițurcă: cum i-a motivat deja!

30.08.2019 | 23:29
Jucatorii Craiovei asteapta venirea lui Victor Piturca cum ia motivat deja
Jucătorii Universității Craiova așteaptă venirea lui Victor Pițurcă la echipă. Fostul selecționer a asistat la partida dintre Craiova și Voluntari, încheiată cu victoria oltenilor 2-1. Pentru Craiova a marcat Valentin Mihăilă și Mihai Roman, în timp ce pentru FC Voluntari a marcat Avtandil Ebralidze.

Jucătorii Craiovei îl așteaptă pe Victor Pițurcă: „ Vom vedea cum va fi cu dânsul”

„Am început puțin timorați dar este bine că am încheiat cu victorie. Am ratat penalty-ul pentru că am crezut că se duce în altă parte. A fost un plus de motivație pentru noi că a venit Victor Pițurcă la echipă. Așteptăm să îl cunoaștem mai bine, iar de la 1 septembrie vom  vedea cum va fi cu dânsul”, a spus Alexandru Cicâldău. Mijlocașul a ratat un penalty în minutul 64 al meciului.
„Știam că va fi un meci dificil, în a doua repriză am intrat mai motivați și este bine că am marcat repede. Antrenorul ne-a spus să avem răbdare și să continuăm să ne facem jocul pentru că vom reuși să obținem victoria. Trebuie să ne integrăm cu domnul Victor Pițurcă îl așteptăm lângă noi de pe 1 septembrie ”, a declarat Valentin Mihăilă, autorul primului gol
Victor Pițurcă. Sursă foto: micapi.ro
Victor Pițurcă. Sursă foto: micapi.ro

„Nu va fi o retrogradare să fiu secundul lui Pițurcă!”

Chiar și Corneliu Papură, actualul antrenor al Universității Craiova și-a exprimat admirația pentru Victor Pițurcă, despre care a spus că este un tehnician foarte bun: „ Nu am vorbit cu Pițurcă la pauza meciului. Nu va fi o retrogradare pentru mine să fiu secundul lui Victor Pițurcă, el este un antrenor foarte bun. Aștept să vină 1 septembrie să văd dacă voi fi păstrat în staff-ul lui”.