Fotbal intern

Jucătorii Craiovei dau vina pe ghinion pentru egalul de la Clinceni: “Nu este un rezultat corect. E greu așa, fără șansă”

27.10.2019 | 17:27
Jucatorii Craiovei dau vina pe ghinion pentru egalul de la Clinceni Nu este un rezultat corect E greu asa fara sansa
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova a terminat la egaliate, scor 0-0, în deplasarea de la Clinceni. La finalul jocului din etapa a 14-a din Casa Pariurilor Liga 1, jucătorii lui Victor Pițurcă, Alex Cicâldău și Mihai Bălașa, s-au declarat dezămăgiți de rezultat, iar motivul invocat a fost ghinionul din treimea adversă.

Oltenii acuză neșansa pentru pasul greșit de la Clinceni

Alexandru Cicâldău, integralist în Clinceni – Craiova, a declarat că se aștepta la un meci dificil, dar cu o mare mare concentrare în fața porții echipa sa putea câștiga: “Știam că e o echipă care joacă fotbal, că vom avea un meci foarte greu astăzi. m avut multe ocazii, dar asta este… nu am avut inspirație în fața porții, acolo trebuie să mai lucrăm. Am atins mingea la acea fază, nu avea cum să ceară penalty. Am venit aici să câștigăm, dar din păcate atât s-a putut“.

ADVERTISEMENT

Mihai Bălașa spune că neșansa a făcut ca Universitatea Craiova să nu plece cu cele trei puncte de la Clinceni, formația sa având foarte multe ocazii. De asemenea, fundașul central, ce a primit un galben și va fi suspendat pentru meciul din optimile Cupei, a declarat că antrenamentele dure ale lui Victor Pițurcă nu au nicio legătură cu rezultatele sub așteptări înregistrate de Craiova în ultimele runde.

Din păcate nu reușim să câștigăm, nu este deloc bine, trebuie să muncim mai mult. Nu este ok pentru o echipă care se bate la campionat să piartă puncte cu echipe de pe locul 13, dar asta este, mergem mai departe. Nu cred că este un rezultat corect, am avut foarte multe ocazii, ei au avut doar o ocazie. Domnul Pițurcă ne dă mare încredere, ne putem lupta la titlu, dar e greu așa, fără șansă. Nu are nicio metodă învechită, sau că stăm mult în cantonament, când intrăm pe teren trebuie să dăm totul. Nu e ușor să faci o schimbare în minutul 20, dar asta este, trebuie să ne supunem. Nu știu unde vom juca cu Dinamo“, a declarat Mihai Bălașa.

ADVERTISEMENT

După remiza de la Clinceni, pentru Universitatea Craiova urmează meciul din optimile Cupei României, programat joi cu FC Voluntari. În campionat, formația lui Victor Pițurcă a ajuns la 24 de puncte, cu trei mai puține decât liderul CFR, care are un meci mai puțin disputat.