Sport

Jucătorii Craiovei, dezamăgiți după înfrângerea cu CFR Cluj: „Am făcut un meci slab, nu știu de ce!”

Jucătorii Craiovei au fost dezamăgiți după înfrângerea cu CFR Cluj, scor 0-1.
20.09.2021 | 23:12
Jucatorii Craiovei dezamagiti dupa infrangerea cu CFR Cluj Am facut un meci slab nu stiu de ce
ADVERTISEMENT

Oltenii consideră că au dominat meciul din „Gruia”, însă au fost dezamăgiți pentru că au ratat câteva ocazii bune, punând ratările respective pe seama ghinionului, la fel cum s-a întâmplat și în etapa trecută, împotriva lui Sepsi, scor 1-1.

Jucătorii Craiovei sunt de părere că trebuie să muncească mai mult și să fie mai concentrați la finalizare, pentru ca echipa să înceapă să adune din nou puncte, în vederea luptei la titlu.

ADVERTISEMENT

Jucătorii Craiovei, dezamăgiți după înfrângerea cu CFR Cluj

Jucătorii Craiovei au fost dezamăgiți după înfrângerea cu CFR Cluj, scor 0-1, mai ales pentru că, spun ei, au dominat meciul și au avut ocaziile mai mari, însă sunt supărați și pentru că nu au reușit să valorifice ocaziile bune pe care le-au avut.

„Golul pe care l-a marcat Burcă a făcut diferența. Am avut câteva ocazii, nu am reușit să înscriem din nou, dar sperăm ca joi să ne luăm revanșa.

ADVERTISEMENT

Erau mai obosiți ca noi, noi veneam după meciuri bune, din păcate am făcut un meci slab azi, nu știu de ce. În Cupă trebuie să jucăm pe viață și pe moarta, ca să ne calificăm. Suntem supărați și noi și suporterii.

Trebuie să ridicăm capul, pentru că nu avem ce să facem. Am ratat foarte mult, în fotbal nu câștigi dacă nu marchezi. Acasă, ratăm penalty în minutul 83, din păcate începem să pierdem puncte și asta nu e bine”, a spus Nicușor Bancu la finalul meciului.

ADVERTISEMENT

„E frustrant! Trebuie să privim spre viitor”

Valerică Găman a vorbit la finalul meciului și consideră că trebuie marcheze mai multe goluri colegii săi din atac: „E frustrant, pentru că știam că se bazează pe faze fixe.

Noi am continuat să jucăm, dar trebuie să lucrăm la finalizare, pentru că trebuie să fructificăm ocaziile. E păcat, pentru că avem ocazii”.

ADVERTISEMENT

„Ne-a lipsit golul, am avut multe ocazii. Moralul era altul dacă am fi câștigat etapa trecut, dar ăsta e fotbal, privim spre viitor. Meciul din cupă va fi diferit și sperăm să ne calificăm”, a mai spus Valerică Găman.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – CFR Cluj: 2,87 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT