Fotbal intern

Jucătorii Craiovei se gândesc în continuare la titlu: ”Nu s-a terminat”

Autori: Ionut Neamţu, Traian Terzian | 14.04.2019 | 00:02
Jucătorii Craiovei se gândesc în continuare la titlu: ”Nu s-a terminat”
Jucătorii echipei U Craiova se gândesc în continuare la titlu deși au pierdut meciul cu FC Viitorul

Jucătorii echipei U Craiova se gândesc în continuare la titlu deși au pierdut meciul cu FC Viitorul din etapa a cincea a play-off-ului Ligii 1 Betano. Mijlocașul Alexandru Cicâldău consideră că șansele formației sale de a ieși campioană depind și de ce se va întâmpla la derby-ul dintre CFR Cluj și FCSB.

Jucătorii Craiovei se gândesc în continuare la titlu: ”Mai sunt meciuri de jucat”

”Sperăm să ne revenim la meciul retur din Cupă. Azi a fost un meci foarte echilibrat. Nu este tensiune la echipă, dar știm că nu suntem într-o situație foarte bună. Încercăm să ne facem treaba cât mai bine, dar azi nu ne-a ieșit. Ar fi dezastruos să nu terminăm pe locul 3. Mai sunt meciuride jucat, nu s-a terminat. Depinde de ce se va întâmpla la CFR – FCSB ca să vedem dacă ne mai putem bate la titlu. Așteptările sunt foarte mari, dar din păcate nu am reușit să mai câștigăm în ultima vreme și să ne batem acolo sus”, a spus Alexandru Cicâldău, jucătorul Craiovei care încă mai speră la titlu.

Atacantul Cristian Bărbuț a recunoscut faptul că golul său a fost marcat din poziție de ofsaid: ”Trebuie să vedem unde am greșit să facem corecturile. Nu am văzut reluarea, dar am înțeles că a fost ofsaid. Arbitrii sunt oameni și pot greși. Nu este tensiune la echipă. Cred că am jucat bine în prima repriză, dar apoi s-a dus totul. Nu ne mai gândim la nimic în acest moment. Nu ne este teamă că am putea pierde cupele europene”.

U Craiova a fost învinsă de FC Viitorul cu 2-1 într-un meci din etapa a cincea a play-off-ului Ligii 1 Betano. La finalul jocului, Devis Mangia s-a plâns de lotul firav pe care îl are la dispoziție.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!