Fotbal intern

Jucătorii Craiovei se relaxează înainte de derby-ul cu FCSB. Foto

04.07.2020 | 14:21
Jucatorii Craiovei se relaxeaza inainte de derbyul cu FCSB Foto
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova a reușit să lege a patra victorie la rând de la reluarea campionatului, în meciul cu Gaz Metan Mediaș, 2-1, pentru care au depus un efort mare, ardelenii fiind ambițioși până în ultimul minut.

La o zi după confruntarea cu formația lui Dușan Uhrin, oltenii s-au relaxat în jacuzzi-uri, dar gândul le zboară tot la duelul cu FCSB din următoarea săptămână.

ADVERTISEMENT

Până duminică, 5 iulie, când CFR joacă împotriva Astrei, oltenii se clasează pe primul loc în campionat, pentru prima dată în acest sezon.

Jucătorii Craiovei, relaxare după meciul cu Gaz Metan Mediaș

Jucătorii Universității Craiova au depus eforturi mari de la reluarea campionatului, reușind să lege patru victorii din tot atâtea meciuri, printre care cea mai importantă a fost obținută în „Gruia” împotriva CFR-ului, 3-2.

ADVERTISEMENT

Acum, la o zi după victoria cu Gaz Metan Mediaș, elevii lui Cristiano Bergodi s-au relaxat în baza de antrenamente, în jacuzzi-uri. Fotografiile au făcut furori pe internet, dar oltenii recunosc că sunt cu gândul tot la meciul cu FCSB: ? Refacere cu gândul la meciul cu FCSB”.

Jucptorii Craiovei în jacuzzi. Sursă foto: facebook
Jucătorii Craiovei în jacuzzi. Sursă foto: facebook
Jucptorii Craiovei în jacuzzi. Sursă foto: facebook
Jucătorii Craiovei în jacuzzi. Sursă foto: facebook
Jucptorii Craiovei în jacuzzi. Sursă foto: facebook
Jucpăorii Craiovei în jacuzzi. Sursă foto: facebook

Cristiano Bergodi a recunoscut că elevii săi nu au făcut un meci prea bun la Mediaș

Cristiano Bergodi a recunoscut că jucătorii săi nu au făcut un meci foarte bun la Mediaș, însă a fost mulțumit de victoria obținută:„Nu ne-a îngrijorat absența lui Bălașa, pentru că Uros Cosic a juca foarte bine. Noi am avut ocazii, nu a fost un meci prea frumos, dar e important că am câștigat.

ADVERTISEMENT

Nu am ținut mingea așa mult, dar în general am avut ocazii bune și puteam să câștigăm la mai multe goluri, deși și Gaz Metan a jucat bine”.

„E greu când nu dai gol repede, dar urmează un meci mult mai greu cu FCSB-ul. Nu am avut probleme cu Sorin Cârțu, nu e nicio problemă între noi. Nu au fost probleme.

ADVERTISEMENT

Meciul cu FCSB e foarte greu, ei au tehnică, dar cred că putem face un meci bun, cum am făcut la CFR”, a mai spus italianul.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – FCSB: 2.40 este cota pentru „1 solist“. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT