Fotbal intern

Jucătorii Craiovei visează la titlu: „Sper să nu ne bage nimeni în seamă și să le luăm fața rivalilor”

19.06.2020 | 22:00
Jucatorii Craiovei viseaza la titlu Sper sa nu ne bage nimeni in seama si sa le luam fata rivalilor
ADVERTISEMENT

Jucătorii Universității Craiova se simt bine de când a venit Cristiano Bergodi pe banca tehnică a formației din Bănie și simt că sunt mult mai bine organizați în defensivă.

Dan Nistor și Nicușor Bancu nu cred că Universitatea a avut noroc prin golul lui Elvir Koljic din minutul 90+1, ci consideră că au controlat jocul în cele mai multe momente.

ADVERTISEMENT

În urma victoriei, Craiova continuă să spere în lupta la titlu cu CFR Cluj.

Jucătorii Craiovei se simt bine cu Cristiano Bergodi la „cârmă”

Dan Nistor a fost bucuros după victoria cu Astra Giurgiu și speră ca în viitor să fie lăsați fanii să vină la stadion: „Nu cred că am avut noroc, e important că am câștigat, pentru că revenim după o perioadă foarte lungă de inactivitate.

âE foarte bine că nu ne bagă nimeni în seamă, e un avantaj pentru noi, trebuie să mergem mai departe, chiar și fără suporteri în tribune. Părerea mea e că ar trebui să jucăm cu 25-30 % din stadion”.

ADVERTISEMENT

Ștefan Baiaram visează cu ochii deschiși la un titlu cu Craiova: E o victorie foarte importantă pentru noi, nu mai contează cum am obținut cele trei puncte. Sperăm să intrăm în istorie câștigând campionatul în pandemie”.

Nicușor Bancu a împărțit responsabilitatea la golul primit de Craiova

Nicușor Bancu este mulțumit de jocul echipei și a împărțit cu Mirko Pigliacelli responsabilitatea la golul marcatde giurgiuveni: „Ne-a fost foarte greu după trei luni, puteam să închidem meciul mult mai repede și suntem bucuroși pentru că am câștigat, așa cum așteptam cu toții.

ADVERTISEMENT

Ne e foarte greu să jucăm fără suporteri, așteptăm să treacă această pandemie și să jucăm cu ei în tribune. Sper să venim noi din spate și să le luăm fața. Voi vedea mâine dacă am ceva serios la deget.

Deocamdată nu mă gândesc la echipa națională, vreau să joc cât mai bine la echipa de club. Eu zic că stăm mult mai bine în teren din punct de vedere defensiv, eu și cu portarul am greșit la gol.

ADVERTISEMENT

De când a venit a lucrat mult cu fundașii, cum a făcut și Devis înainte”.


  • (P) Cota BETANO pentru Craiova – FC Botoșani: 1,73 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT