Fotbal intern

Incredibil! O echipă din playoff în criză uriaşă financiară: “N-avem bani de-o chifteluţă”

Jucătorii au deja probleme cu soţiile şi părinţii acasă! Mulţi dintre ei pleacă pur şi simplu de acasă pentru a evita certurile, după cum a recunoscut chiar antrenorul lor!
Autor: Filon Stan | 07.03.2018 | 20:51
Incredibil! O echipă din playoff în criză uriaşă financiară:

Au făcut performanţă, dar au ajuns la fundul sacului! CSM Iaşi nu mai are bani de deplasări, iar jucătorii n-au mai fost plătiţi de două luni şi jumătate, după cum a declarat antrenorul Flavius Stoican! Fotbaliştii au ajuns să aibă probleme acasă din cauza banilor!

„Este o situatie financiară grea. Până acum, Primăria ne ajuta cu salarii, deplasări, dar de câteva luni bune nu s-a mai dat niciun ban, deoarece legea nu le mai permite. Noi avem o fundaţie. Totul se făcea prin fundaţie, nu numai fotbalul, cat tot sportul din Iaşi. Am avut o discuţie cu primarul, sunt eforturi, vor să găsească soluţii. Vom vedea ceea ce se întâmplă. Vorbim şi cu oameni potenţi financiari să vină alături de noi. Primarul vrea să susţină echipa, deoarece s-a făcut performanţă.

Jucătorii CSM Iaşi nu mai sunt plătiţi de aproape trei luni!

Jucătorii nu sunt plătiţi de două luni şi jumătate. Am şansa că oamenii cu care lucrez îi cunosc şi ştiu că au intenţii bune. La un moment dat s-ar putea să nu mă mai asculte pe mine şi să plece. Eu le-am explicat că trebuie să jucăm fotbal, apoi vin şi banii. Am jucat, acum aşteptăm banii. N-avem bani de-o chefteluţă. În fiecare zi, jucătorii îmi spun că au probleme acasă, pleacă de acasă, se ceartă cu soţiile, cu copiii, deoarece sunt capi de familie”, a declarat antrenorul CSM Iaşi, Flavius Stoican.

Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!