Fotbal international

Jucătorii de la Antwerp se revoltă după ce clubul a renunţat la Loţi Boloni. “E un om extraordinar şi un antrenor de top. S-a procedat greşit”

17.05.2020 | 12:29
Jucatorii de la Antwerp se revolta dupa ce clubul a renuntat la Loti Boloni E un om extraordinar si un antrenor de top Sa procedat gresit
ADVERTISEMENT

Jucătorii de la Antwerp se revoltă, după ce clubul a anunţat despărţirea, după doi ani şi jumătate, de antrenorul Laszlo Boloni. Fotbaliştii cred că nu s-a procedat corect cu omul care a revigorat-o din temelii pe Antwerp şi că a fost luată o decizie greşită.

Unii jucători de la Antwerp vor să plece după îndepărtarea lui Laszlo Boloni

Prin urmare, unii dintre ei vor să plece, după ce au fost aduşi în tricoul alb-roşu chiar de către cel îndepărtat de la club. Loţi Boloni a refuzat să comenteze despărţirea, lăsând de înţeles că nu a fost o decizie amiabilă, ci una care a aparţinut conducerii clubului. Alţii au ţinut să îi mulţumească lui Loţi.

ADVERTISEMENT

Primul care a spus că nu s-a procedat corect cu Boloni a fost portarul turc Sinan Bolat, cel care în 2009 a lucrat şi a luat titlu în Belgia, sub comanda românului, cu Standard Liege.

Portarul Sinan Bolat a fost primul

Drept urmare, imediat ce a auzit de plecarea lui Boloni Sinan Bolat a anunţat că nu îşi va prelungi contractul cu Antwerp, aşa cum avea de gând dacă rămânea fostul antrenor.

ADVERTISEMENT

Atacantul Dieumerci Mbokani a fost şi el campion cu Standard Liege şi a ajuns la Antwerp doar pentru a lucra din nou cu Boloni. Despre care are numai cuvinte la superlativ.

Cuvinte emoţionante din partea lui Mbokani

El a declarat pentru Gazet van Antwerpen: “Voi știți: Bölöni nu a fost numai un antrenor pentru mine. Mi-a fost tată.

ADVERTISEMENT

Am avut o relație bună încă de la Standard, chiar și în afara fotbalului. De exemplu, îi cunosc familia bine.

Echipa era în luptă pentru locul 2 şi urma să joace finala Cupei

Am discutat mult la echipă și, constant, îmi cerea să vorbesc cu jucătorul X sau Y, dacă apărea vreo problemă. Cred că e un om extraordinar și un antrenor de top. Și cred, la fel ca Sinan Bolat, că a fost o decizie greșită să fie lăsat să plece.

ADVERTISEMENT

„Am terminat pe patru sezonul trecut, iar acum ne-a condus spre finala Cupei și eram în cursă pentru locul 2. În plus, formația trebuia împrospătată, el putea asigura stabilitate. Un tehnician nou o va lua de la zero. Îmi pare rău, dar nu s-a procedat corect”. Cel mai probabil Mbokani va accepta, la 35 de ani, oferta lui Wuhan Zall, doi ani de contract şi un câştig mult mai mare ca în Belgia.

ADVERTISEMENT