Fotbal intern

Jucătorii de la Astra se tem după reținerea lui Ioan Niculae: ”Nu ajunge să le spui vorbe”

19.02.2021 | 18:29
Jucatorii de la Astra se tem dupa retinerea lui Ioan Niculae Nu ajunge sa le spui vorbe
ADVERTISEMENT

Jucătorii echipei Astra Giurgiu se tem pentru viitorul clubului după reținerea patronului Ioan Niculae, dar directorul sportiv Bogdan Mara a dat asigurări că lucrurile vor merge mai departe.

Condamnat la cinci ani de închisoare cu executare pentru evaziune fiscală, instigare la spălare de bani și cumpărare de influență, Ioan Niculae a ajuns în țară pentru a-și executa pedeapsa și a fost reținut chiar pe aeroport.

ADVERTISEMENT

În aprilie 2015, Niculae a fost condamnat definitiv la doi ani și șase luni de închisoare cu executare, în dosarul ”Mită pentru PSD”, iar un an mai târziu, Astra, care la acea vreme era condusă de pe bancă de Marius Șumudică, a reușit să câștige primul și singurul titlu din istoria clubului.

Arestarea lui Ioan Niculae aduce neîncreder eîn rândul jucătorilor de la Astra

”Este clar că este o situaţie neplăcută. Dar din discuţiile pe care le-am avut cu dânsul, lucrurile vor continua şi vor merge bine de acum înainte pentru echipa noastră. Ne-a garantat că va rămâne alături de echipă, iar cei care se vor ocupa în continuare de afacerile dânsului, se vor ocupa şi de echipă”, a declarat Bogdan Mara.

ADVERTISEMENT

”Deci lucrurile vor continua pe făgaşul pe care trebuie să continue. Nu ajunge să le spui vorbe jucătorilor, trebuie să le şi demonstrezi într-un fel că lucrurile merg bine. Şi noi vom încerca în zilele următoare să le arătăm acest lucru. Avem garanţii că lucrurile vor continua bine la echipă şi nu va fi afectată activitatea din acest motiv”, a mai spus el despre temerile jucătorilor de la Astra după arestarea lui Ioan Niculae.

Mara nici nu se gândește la retrogradare

Întrebat la Telekom Sport dacă s-a schimbat ceva la plata salariilor, Mara a mărturisit: ”Urmează, să se regleze. Există discuţii interesante şi bune, pentru a continua activitatea în acest moment. Şi chiar sperăm ca lucrurile să fie şi mai bune decât au fost până acum.

ADVERTISEMENT

Jucătorii au înţeles situaţia. Normal că probabil unii dintre ei s-au speriat, dar sperăm din tot sufletul să fie bine. Sincer, chiar suntem încrezători că vom reuşi să continuăm pe un drum bun”.

”Emoţii cu retrogradarea? Nu există emoţii din acest punct de vedere. Să fim sinceri, chiar dacă Astra a început greu acest campionat, pe parcurs lucrurile s-au reglat. Şi din punct de vedere al jocului, în ultima perioadă, echipa a arătat destul de bine”, a încheiat Bogdan Mara.

ADVERTISEMENT

Ioan Niculae este unul dintre cei mai bogați români din sport, fiind clasat pe locul 16 de către publicația Capital, cu o avere de 300-400.000.000 de eurola scurtă distanță de Gigi Becali care ocupă locul 12.

ADVERTISEMENT
Tags: