Sport

Jucătorii de la ASU Politehnica Timișoara vor dormi o noapte în frig! Acțiune inedită a clubului din Liga 2

03.12.2018 | 13:18
Jucatorii de la ASU Politehnica Timisoara vor dormi o noapte in frig Actiune inedita a clubului din Liga 2

Jucătorii și suporterii echipei ASU Politehnica Timișoara vor dormi o noapte în frig pe stadion pentru a atrage atenția asupra oamenilor străzii. Decizia luată de oficialii clubului din Liga 2 va fi pusă în aplicare în weekend-ul care urmează, iar la cțiune pot participa și suporterii.

”Te-ai întrebat vreodată cum este să îți petreci nopțile singur, în întuneric și în frig? Să nu ai asigurat un acoperiș deasupra capului și nici cele necesare supraviețuirii? Echipa Politehnicii Timișoara s-a întrebat asta, și nu doar o singură dată. Cu implicarea suporterilor și a întregii comunități, alb-violeții au pus la cale o acțiune aparte”, se arată într-un comunicat al clubului din Liga 2, citat de opiniatimisoarei.ro.

Jucătorii echipei ASU Politehnica Timișoara își salută suporterii după o victorie
Jucătorii echipei ASU Politehnica Timișoara își salută suporterii după o victorie

Jucătorii de la ASU Politehnica Timișoara vor dormi o noapte în frig: ”Se vor face și donații”

”Participanții vor simți astfel, prin intermediul unei experiențe șocante, o mică parte din chinurile la care sunt supuse persoanele fără adăpost în fiecare noapte a sezonului rece. Pe tot parcursul nopții, voluntarii Druckeria vor servi ceai cald și cafea participanților la acțiune, în timp ce ne vom încălzi împreună la focul de tabără pe care îl vom organiza în zona special amenajată din apropierea stadionului”, se mai scrie în comunicat.

”Participantii la acțiunea noastră vor putea face donații atât la fața locului, cât şi în contul clubului. Banii vor fi folosiți fără restricții în scopul ajutorării persoanelor fără adăpost și a combaterii acestui fenomen”, au mai precizat oficialii clubului de la ASU Politehnica Timișoara în mesajul prin care anunță că jucătorii vor dormi o noapte în frig.

Acțiunea la care pot participa și suporterii va avea loc în noaptea de 7 spre 8 decembrie, între orele 21:00 și 07:00, iar cei care vor veni să înfrunte frigul la stadion vor beneficia de haine călduroase, izoprenuri și saci de dormit. După disputarea a 20 de etape, ASU Politehnica Timișoara ocupă locul 12 în clasamentul din Liga 2, cu 24 de puncte.