Fotbal intern

Jucătorii de la CFR Cluj, după succesul cu Astra: ”E bine că învingem și când jucăm mai slab”

02.03.2020 | 23:24
Jucatorii de la CFR Cluj dupa succesul cu Astra E bine ca invingem si cand jucam mai slab
ADVERTISEMENT

Doar o zi a stat CFR Cluj pe locul 2 în Casa Pariurilor Liga 1. Echipa lui Dan Petrescu a trecut de Astra, scor 2-1, în prima etapă de play-off, și a trecut din nou în fața celor de la Universitatea Craiova. Deac (8) și Păun (81) au marcat pentru ardeleni, iar Alibec a punctat pentru oaspeți în minutul 58.

Jucătorii CFR-ului, după victoria cu Astra: ”E bine că învingem și când jucăm mai slab”

Cristi Manea, fundașul celor de la CFR Cluj, a fost din nou titular în echipa lui Petrescu. Acesta s-a declarat fericit de faptul că primește tot mai multă încredere la echipa campioană, asta după o perioadă mai dificilă la FCSB.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Manea apreciază că victoria echipei sale, venită în condițiile în care CFR nu a făcut un meci strălucit, este bine venită.

”Eu încerc să-mi fac treaba cât mai bine când sunt băgat pentru că echipa are nevoie de muncitori. Am arătat ca indiferent dacă jucam bine sau nu, câștigăm. Ne-au pus probleme, dar noi am jucat bine.

ADVERTISEMENT

La penalty cred că a căzut prea ușor. Suntem fericiți că am câștigat. Fiecare meci e important in play-off. Sper să arătăm la fel și în viitor.

Nu sunt echipe mici în play-off, toate meciurile sunt dificile. Vom juca de la egal la egal. Sunt bucuros că am jucat așa multe meciuri într-o perioadă scurtă de timp. Am tras de mine și mă simt foarte bine.”

ADVERTISEMENT

Deac: ”Ne era frică de meciul acesta”

Ciprian Deac, omul cu golul de 1-0 în meciul cu Astra, consideră și el extrem de importantă victoria cu Astra, venită după un meci nu foarte bun al campioanei, dar mai ales după o deplasarea obositoare la Sevilla.

”E bine că am câștigat. Ne era frică de meciul acesta pentru că veneam după un meci care ne-a epuizat. Un zbor de 4 ore. Am făcut un meci slăbuț, dar e bine că învingem și când jucăm mai modest.

ADVERTISEMENT

Eram cu gândul la Sevilla unde era să facem o performanță foarte mare. Trebuie să fim concentrați ca în anii trecuți pentru că nici atunci nu am pierdut nici un meci. Ne-am distanțat la trei puncte, dar titlul se va juca în continuare”, a spus și Deac.

  • 26 de puncte are CFR Cluj după succesul cu Astra
  • 23 de puncte are Craiova, urmăritoarea lui CFR în play-off
ADVERTISEMENT