Fotbal international

Jucătorii de la CFR Cluj nu concep să fie eliminați de Astana! ”Nu aș da campionatul pe grupele competițiilor eueropene”

16.07.2019 | 14:46
Jucatorii de la CFR Cluj nu concep sa fie eliminati de Astana Nu as da campionatul pe grupele competitiilor eueropene

Jucătorii echipei CFR Cluj nu concep să fie eliminați de FC Astana, în primul tur preliminar al Ligii Campionilor, deși au pierdut prima manșă cu 1-0 pe terenul campioanei Kazahstanului. Ardelenii vor lipsiți și la retur de golgheterul George Țucudean, acesta având în continuare probleme cu inima. El nu a jucat nici în tur, deoarece a mers la Viena pentru o nouă intervenție chirugicală.

Jucătorii de la CFR Cluj nu concep să fie eliminați de Astana: ”Vrem în grupele Ligii Campionilor”

”Vrem în grupele Ligii Campionilor, eu am jucat în play-off-ul acestei competiții și îmi pare tare rău că nu am mers mai departe. Poate anul acesta, cu ceva noroc, voi fi în grupe. Mi-aș dori enorm să ajung în grupele Ligii. Noi ne propunem lucruri mărețe, așa că ne dorim să ajungem în grupele competițiilor europene, dar și să câștigăm titlul în Liga 1. Nu aș da campionatul pe grupele competițiilor eueropene”, a declarat Ovidiu Hoban despre meciul retur dintre CFR Cluj și FC Astana.

Ajuns la 36 de ani, Ovidiu Hoban este unul dintre cei mai experimentați jucători de la CFR Cluj și în acets context știe cât de importanți sunt suporterii la un asemenea meci: ”Fotbalul se joacă pentru suporteri și ei pot fi al doisprezecelea nostru jucător. Evoluăm pentru ei, avem nevoie de ei și îi așteptăm în număr cât mai mare la stadion să ne susțină”.

George Țucudean, Billel Omrani și Ovidiu Hoban sărbătorind un gol marcat de CFR Cluj într-un meci cu Astra Giurgiu

Prețurile biletelor la CFR Cluj – Astana

Oficialii clubului CFR Cluj au pus în vânzare tichete pentru întâlnirea cu FC Astana la casele de bilete ale stadionului “Dr. Constantin Rădulescu”, dar și la Sala Polivalentă din Cluj. Prețul biletelor sunt următoarele: Peluza 1 – Sector 25 – destinat galeriei CFR Cluj – 10 lei, Ttribuna 2 – 20 de lei, Tribuna 1 – 20 de lei, VIP B – 60 de lei, VIP A – 80 de lei. Elevii beneficiază de intrare gratuită pe baza carnetului de elev la tribuna a doua, copiii sub 10 ani au acces gratuit la acest meci însoțiti de un părinte, iar abonații echipei pentru sezonul 2019/2020 nu plătesc intrare la această partidă, pe baza cardului de abonat.

Partida CFR Cluj – FC Astana, din manșa secundă a primului tur al Ligii Campionilor, se va disputa miercuri, 17 iulie, de la ora 21:00, și va fi transmisă în format LIVE VIDEO și LIVE TEXT pe FANATIK. Întâlnirea de pe stadionul ”Dr. Constantin Rădulescu” va fi condusă de o brigadă din Austria, iar rezervă va fi un arbitrul cu origini române. În meciul tur, campioana Kazahstanului s-a impus pe teren propriu cu 1-0.