Sport

Jucătorii de la CFR Cluj pun tunurile pe cei care i-au criticat: ”Bătrânii sunt din nou campioni”

După ce au câștigat al patrulea titlu consecutiv în Liga 1, jucătorii formației CFR Cluj i-au pus la zid pe cei care i-au criticat.
18.05.2021 | 23:13
Jucatorii de la CFR Cluj pun tunurile pe cei care iau criticat Batranii sunt din nou campioni
ADVERTISEMENT

Ardelenii și-au asigurat matematic trofeul după ce s-au impus la Botoșani, scor 1-0, și au un avans de 6 puncte față de FCSB.

Pentru performanța uriașă reușită, elevii lui Edi Iordănescu vor încasa o primă de 10.000 de euro de fiecare, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate.

ADVERTISEMENT

Criticile jucătorilor de la CFR Cluj după câștigarea unui nou titlu

Fără excepție, jucătorii de la CFR Cluj au vorbit la finalul întâlnirii de la Botoșani despre criticile pe care le-au primit și i-au acuzat pe cei care au spus despre ei că sunt bătrâni și că formează o echipă uzată.

”Ne simțim foarte fericiți. A fost un sezon greu, cu multe sacrificii. Toată lumea trebuie să fie mândră de noi. A fost greu când s-a oprit campionatul. Sperăm ca ușor, ușor să revină și spectatorii. Am auzite atâtea chestii despre noi, că suntem bătrâni, că nu mai putem, dar bătrânii sunt din nou campioni.

ADVERTISEMENT

Merităm mai mult respect pentru ce facem pentru fotbalul românesc. Petrecerea va fi astăzi, cu FCSB avem meci. Știm cu toții ce greu e să ajungi în Champions League. Avem încredere în conducere și în antrenor, dar e greu în Champiosn League. Ne gândim mai mult la Europa League”, a declarat căpitanul Mario Camora.

Bordeianu pleacă în vară de la CFR

Mijlocașul Mihai Bordeianu a avut același discurs și a anunțat că la finalul lunii mai i se va încheia împrumutul la CFR Cluj, urmând să se întoarcă la formația Al Qadisiya din Arabia Saudită.

ADVERTISEMENT

”Sunt fericit că am reușit o performanță unică ca o echipă din provincie să câștige patru titluri la rând. Este o fericire de nedescris. Te simți împlinit. Știam că va fi un meci greu la Botoșani și de asta am încercat să conservăm rezultatul pe final.

Oamenii pot să vorbească, dar noi am simțit și am demonstrat că suntem bărbați, chiar dacă ni s-a spus că suntem bătrâni, că nu mai putem da nimic fotbalului. Împrumutul meu se termină în 30 mai, mă voi întoarce în Arabia să-mi continui cariera”, a spus Bodeianu.

ADVERTISEMENT

Costache e în al nouălea cer

Atacantul Valentin Costache a dezvăluit că niciodată nu a visat că va ajunge să fie campion de patru ori la rând: ”Eu vreau să fur meserie de la fotbaliștii cu experință de aici. Sper să o țin tot așa, nu vreau să mă opresc aici, am foame de trofee.

Au fost multe momente grele, lumea ne-a criticat, s-a cerut schimbare, dar eu am văzut în vestiar ce grup puternic avem. Nici nu visam pe 9-10 ani să ajung în această postură. O să jucăm serios cu FCSB, nu vrem să pierdem, vrem să câștigăm și acel meci”.

La tragerea la sorţi pentru turul 1 preliminar al Ligii Campionilor, programată pe 15 iunie 2021, CFR Cluj va fi în urna capilor de serie. Campioana României are un coeficient UEFA de 16,500 puncte şi poate da peste un adversar accesibil. CFR Cluj va evita nume grele precum Dinamo Zagreb, Olympiacos, Steaua Roşie Belgrad, Ludogoreţ, Malmo sau Legia Varşovia

ADVERTISEMENT