Fotbal intern

Tensiune la Chiajna! Bumba a ales să nu joace cu Dinamo. “A mers la nuntă!”

19.05.2018 | 23:58
Tensiune la Chiajna Bumba a ales sa nu joace cu Dinamo A mers la nunta

Jucătorii de la Concordia Chiajna ştiu de ce au pierdut meciul cu FC Dinamo Bucureşti, scor 0-4, în etapa a 11-a din play-out-ul Ligii 1 Betano. Ionuţ Badea, antrenorul echipei din Ilfov, crede că elevii săi nu au avut timp de refacere după meciul cu FC Botoşani. Mai mult, acesta a anunţat că Bumba a ales să nu se prezinte la meci şi să meargă la o nuntă, decizie care o să fie taxată grav de oficialii din Ilfov.

“Un meci destul de greu de digerat pentru noi. O victorie sau un punct în acest meci ar fi fost un bonus, dar nu ne-am revenit fizic după meciul de la Botoşani. Au fost anumite momente de anestezie în cadrul echipei pentru că am luat foarte repede golurile. Este important să ne vedem de recuperare şi să avem un joc mai atent la Juventus. Trebuie să ne adaptăm la acest program. Timpul de refacere a fost mai scurt faţă de celalalte echipe şi asta se cunoaşte.

“Bumba a venit să-mi ceară voie pentru a merge la un eveniment din familia lui (n.r. nunta surorii lui). Nu i-am dat voie. A fost neoportună această ieșire în decor. Asta depășește limita antrenorului. E un regulament. A cerut să plece. I-am zis că emoțional sunt alături de el, dar aici e fotbal profesionist, iar așa pare că suntem într-o zonă de grădiniță. Nu se poate accepta, mai ales că suntem într-o situație dificilă. Acum e hotărârea clubului ce va fi. A luat decizia de unul singur, iar clubul va decide ce se va întâmpla cu el”, a spus Ionuţ Badea.

Deaconu şi Albu, despre eşecul cu Dinamo

“O seară dezamăgitoare. Am jucat 3 meciuri în 6 zile şi ăsta este principalul factor pentru care am jucat slab. Trebuie să ne revenim şi să abordăm meciurile cu seriozitate. A fost cel mai slab meci al nostru din play-out. Oboseala a fost principalul factor care a dus la acest scor. Sigur o să ne salvăm pentru că avem o echipă cu experienţă”, a spus Deaconu.

“A fost un accident pentru că am avut un meci foarte greu la Botoşani. Am avut foarte puţin timp de refacere, dar trebuie să trecem peste. Mai avem trei finale şi trebuie să ne vedem de parcursul nostru. Noi am jucat la victorie, dar oboseala s-a văzut. Antrenorul ne-a încurajat pentru că mai avem trei finale şi trebuie să le câştigăm”, a spus Albu.