Fotbal intern

Jucătorii de la Craiova, aşa cum nu i-ai mai văzut niciodată! Ipostaze inedite cu oltenii lui Devis Mangia. Foto

10.10.2018 | 15:46
Alexandru Mateiu s-a fotografiat alături de invitaţii de la petrecerea organizată de iubita lui. Jucătorii de la Craiova au fost surprinşi în ipostaze inedite

Alexandru Mateiu şi Renato Kelic sunt doi dintre cei mai importanţi jucători din lotul pregătit de la Devis Mangia, iar cei doi fotbalişti de la CS U Craiova au fost surprinşi în ipostaze inedite. Cei doi au participat la petrecerea organizată de iubita mijlocaşului trecut pe la FC Braşov şi nu au ezitat să se deghizeze în costume amuzante.

Fotbaliştii de la CS U Craiova au profitat din plin de pauza competiţională datorată meciurilor pe care echipa naţională a României le dispută contra celor de la Lituania şi Serbia, în Grupa 4, Seria C, Liga Naţiunilor, iar aceştia s-au distrat de minune la o zi onomastică. VEZI FOTO ÎN GALERIA DE MAI SUS!

Aşa nu i-ai mai văzut niciodată pe jucătorii de la Craiova. Cum s-au deghizat Mateiu şi Kelic

Alexandru Mateiu a dorit să îşi arate iubirea pentru CS U Craiova şi în afara terenului, iar mijlocaşul în vârstă de 28 de ani a optat la un costum foarte cunoscut în rândul fanilor din Bănie. Alexandru Mateiu s-a deghizat în leu, iar Renato Kelic s-a “transformat” în doctor.

Alexandru Mateiu şi Renato Kelic s-au lăsat fotografiaţi la petrecerea organizată de iubita mijlocaşului român. Ipostaze inedite cu jucătorii lui Devis Mangia
Renato Kelic şi Alexandru Mateiu la petrecerea organizată de iubita mijlocaşului de la Craiova

În vârstă de 28 de ani, Alexandru Mateiu a ajuns la CS U Craiova în iulie 2014, iar în luna octombrie a anului 2018 a decis să îşi prelungească înţelegerea cu gruparea pregătită de Devis Mangia până în 2022. Pentru formaţia din Bănie a jucat în 129 de meicuri, a dat 5 goluri şi a oferit 7 pase decisive. Pe parcursul carierei a mai evoluat pentru FC Braşov, acolo unde a bifat 94 de partide, a oferit 4 pase decisive şi a dat 7 goluri.

75 de meciuri a jucat Kelic pentru Craiova

Renato Kelic a ajuns la CS U Craiova pe 26 august 2016 şi are un contract valabil până în iunie 2019. Croatul în vârstă de 27 de ani a jucat în 74 de partide pentru gruparea oltenilor şi a dat două goluri. Pe parcursul carierei a mai evoluat pentru Calcio Padova, Pskas Akademia FC şi FC Slovan Liberec.

*1.000.000 de euro este cota lui Alexandru Mateiu, conform transfermarkt.com

*900.000 de euro este cota lui Renato Kelic, conform transfermarkt.com