Fotbal intern

Jucătorii de la FCSB, amendați drastic. “Cea mai mare a fost de ordinul miilor de euro!”

11.10.2019 | 08:35
Jucatorii de la FCSB amendati drastic Cea mai mare a fost de ordinul miilor de euro
ADVERTISEMENT

Narcis Răducan, directorul sportiv de la FCSB, a anunțat că jucătorii vicecampioanei României au fost amendați drastic de când el a ajuns la echipă.  Oficialul formației antrenate de Bogdan Argeș Vintilă susține că cea mai mare sancțiune a fost de ordinul miilor de euro.

Jucătorii de la FCSB, amendați drastic

Cel care încasează banii de la coechipierii săi este Mihai Pintilii, căpitanul vicecampioanei României, și nu un oficial al FCSB-ului. Mai mult, mijlocașul central nu ține banii strânși din amenzi pentru el, ci aceștia se folosesc pentru echipă.

ADVERTISEMENT

Am dat foarte multe amenzi, cu adevărat. Cea mai mare a fost de ordinul miilor de euro. Avem un regulament foarte simplu. Nu trebuie să încasăm noi. Avem căpitanul de echipă care strânge banii și se folosesc…”, a spus Narcis Răducan la TV Digi Sport.

5.000 de euro plătește jucătorul care primește cartonașul roșu

Dennis Man a vorbit în urmă cu câteva zile despre amenzile care sunt încasate de jucătorii de la FCSB daca nu respectă regulamentul impus de către oficialii vicecampioanei României, iar acesta a dezvăluit că cea mai mare este de 5.000 de euro și este primită pentru cartonașul roșu.

ADVERTISEMENT

Nu am luat nicio amendă și sper să nu iau, că e nasol. Nu știu care este cea mai mare amendă, cred că cea de 5.000 de euro, pentru cartonașul roșu. Nu știu cine este campion la amenzi, nu stau să mă uit cine ia amenzi. Sper să nu iau niciun roșu și să fie totul bine”, a spus Dennis Man, în urmă cu ceva timp.

FANATIK a dezvăluit înaintea meciului câștigat de FCSB pe terenul celor de la Universitatea Craiova că Harlem Gnohere nu a făcut parte din lotul vicecampioanei României pentru că nu a avut greutatea cerută de staff-ul FCSB-ului și chiar a fost amendat cu 100 de euro pentru fiecare kilogram în plus.

ADVERTISEMENT
Tags: