Fotbal intern

“La cum jucăm, nici noi, nici CFR nu merităm titlul!” Ce zice de Viitorul şi Craiova

29.04.2018 | 23:24
Mihai Pintilii se duelează pentru un balon în timpul meciului FCSB - CFR 1-1.

Jucătorii de la FCSB au vorbit după remiza cu CFR Cluj, scor 1-1, din etapa a 7-a a playoff-ului – vezi detalii aici. Mihai Pintilii susţine că FCSB nu a câştigat campionatul şi că “roş-albaştrii” mai au de jucat meciuri importante până la a pune mâna pe titlu. Mai mult, acesta crede că Nici FCSB, nici CFR nu merită să câştige titlu, ci Viitorul sau Craiova.

“Am dat gol în minutul 91 şi suntem mulţumiţi. E bine, suntem peste CFR. Campionatul se va juca până în ultima etapă. Mergem la Iaşi să câştigăm şi o să vedem ce o să iasă. Jucăm la victorie şi sperăm să ieşim învingători. La cum jucăm, nici noi, nici CFR nu merităm titlul. Viitorul sau Craiova ar merita mai mul. L-am întrebat pe Kovacs dacă a considerat că am meritat cartonaşul galben şi mi-a zis că a fost joc periculos  şi am înţeles. Am început să jucăm fotbal după ce au dat ei gol, dar e important că am înscris. Le mulţumim fanilor pe această cale. Au fost extraordinari. A fost o presiune foarte mare. Luam o opţiune serioasă pentru câştigarea campionatului dacă câştiga, dar nu a ieşit jocul nostru. Ne bucurăm că Planic a înscris acum”, a adăugat Mihai Pintilii, după FCSB – CFR 1-1.

Valerică Găman a vorbit despre FCSB – CFR 1-1

“După aspectul jocului cred că rezultatul final este unul echitabil. Am rămas pe primul loc, dar titlul încă se joacă, trebuie să rămânem concentraţi. Cred că ei ar trebui să se uite în ograda lor, pentru că şi ei mai au de jucat cu CS U Craiova. Îl felicit pe Planic pentru reuşita lui, trebuia să forţăm în atac. El era mai proaspăt şi a urcat în atac, eu eram obosit pentru că nu am mai jucat de mult. A fost o dezamăgire când am primit golul, dar am continuat să muncim, iar fotbalul ne-a răsplătit”, a spus Găman.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERN
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 865. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri