Sport

Jucătorii de la FCSB care l-au încântat pe Mihai Stoica în perioada de pregătire: “Vor fi titulari amândoi”

MM Stoica a vorbit despre antrenamentele FCSB-ului, dezvăluind că Adrian Șut și Malcom Edjouma au impresionat. În plus, și Mihai Lixandru va fi păstrat la echipă datorită felului cum s-a pregătit.
28.06.2022 | 23:30
Jucatorii de la FCSB care lau incantat pe Mihai Stoica in perioada de pregatire Vor fi titulari amandoi
MM Stoica. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Managerul general al vicecampioanei României i-a lăudat pe Adrian Șut și pe Malcom Edjouma, despre care spune că arată foarte bine la antrenamente, fiind convins că ambii vor începe titulari în următorul sezon.

Fotbaliștii care l-au încântat la antrenamente pe MM Stoica

MM Stoica a recunoscut și că este impresionat de felul în care Malcom Edjouma și Adrian Șut se pregătesc, prevăzându-le postul de titular în următorul sezon:

ADVERTISEMENT

„Nu știu cine sunt Bouhenna și Dawa ca să-mi fac idei pentru sezonul următor. Ce văd acum e că un jucător pe care l-am adus în iarnă arată excepțional acum, e vorba despre Edjouma.

Șut arată la fel de bine. Eu cred că vom juca și cu Șut și cu Edjouma titular, arată mult prea bine ca să nu-i folosești”.

ADVERTISEMENT

MM Stoica a vorbit despre căutările unui înlocuitor pentru Vali Gheorghe la FCSB, explicând că va veni în următoarea perioadă un fotbalist român care evoluează în străinătate.

„Depinde de ’mood-ul’ (N.R – starea de spirit) lui Gigi! Dacă se enervează spune ceva, dacă nu spune altceva. Evident că noi nu îl vom aduce pe Maxim, că n-avem bani de Maxim.

ADVERTISEMENT

Omrani cere bani mulți și cu cât trece mai mult timp, cu atât se risipesc șansele unui transfer”, a mai spus MM Stoica, la TV OrangeSport.

„Lixandru nu cred că mai pleacă de la noi, se antrenează impecabil!”

MM Stoica a continuat și a vorbit despre Mihai Lixandru, tânărul mijlocaș defensiv al FCSB-ului, care în sezonul trecut a fost împrumutat la CS Mioveni, despre care spune că se antrenează impecabil și că nu va mai pleca în cele din urmă de la club:

ADVERTISEMENT

„Lixandru nu cred că va mai pleca de la noi, pentru că se antrenează impecabil. Lixandru după un an de zile de antrenament cu Petrea și Neubert va fi cu totul altfel.

Avem nevoie și de jucători de sacrificiu, el se antrenează mereu corect, nu a comentat niciodată”.

„Dawa are o viteză neașteptat de bună și are o coordonare bună. Mulți jucători africani au mari probleme de coordonare.

Chiar Neubert mi-a spus să îl urmăresc pentru că are o coordonare bună”, a mai spus MM Stoica și despre Joyskim Dawa, fundașul venit de la FC Botoșani, transfer dezvăluit în exclusivitate de FANATIK.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 3,25 este cota ca echipa lui Gigi Becali să ia titlul în sezonul 2022/2023. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT