Fotbal intern

Jucătorii de la FCSB i-au cerut lui Gigi Becali să facă ei donații, nu să le taie salariile! Ce răspuns a dat patronul. Exclusiv

07.04.2020 | 14:52
Jucatorii de la FCSB iau cerut lui Gigi Becali sa faca ei donatii nu sa le taie salariile Ce raspuns a dat patronul Exclusiv
ADVERTISEMENT

Gigi Becali le-a înjumătățit contractele jucătorilor la FCSB, dar aceștia au venit cu propunerea de a face ei donații din acești bani! Patronul roș-albaștrilor nu a fost însă de acord cu varianta propusă de fotbaliști.

Jucătorii de la FCSB i-au cerut lui Gigi Becali să facă ei donații, nu să le taie salariile!

FANATIK a aflat ce i-au propus elevii lui Bogdan Argeș Vintilă patronului Gigi Becali în momentul în care acesta a anunțat că e nevoit să umble la contractele jucătorilor.

ADVERTISEMENT

Deși au existat destule nemulțumiri și inițial doar cinci dintre fotbaliști au răspuns pozitiv directivei patronale, jucătorii au încercat să găsească și o altfel de rezolvare a acestei situații.

Astfel că i-au transmis lui Gigi Becali că, dacă tot vrea să le taie salariile la jumătate, atunci banii pe care-i pierd în această perioadă să-i doneze, fiecare personal.

ADVERTISEMENT

Mai ales că, în această criză provocată de coronavirus, există o mare problemă în ceea ce privește dotarea spitalelor și asigurarea celor necesare personalului medical aflat în prima linie a luptei.

Florin Tănase și compania s-au inspirat din modelul Premier League, dar Gigi Becali a refuzat din start propunerea!

Ideea fotbaliștilor a fost inspirată probabil și din ceea ce se întâmplă la cluburile din Premier League. Aici patronii au decis să umble la salarii, undeva la 30 la sută, iar banii să meargă în sistemul național de sănătate (NHS).

ADVERTISEMENT

„Pe lângă ajutorul de 20 de milioane de lire sterline, Liga va sprijini în continuare NHS, staff-ul său și oamenii afectați de coronavirus, dar și pe cei vulnerabili.

Liga, cluburile, jucătorii și managerii doresc să își exprime aprecierea pentru eforturile eroice ale staff-ului NHS, dar și ale muncitorilor care desfășoară activități cruciale în asemenea circumstanțe”, s-a anunțat în comunicatul britanicilor.

ADVERTISEMENT

Jucătorii de la FCSB doreau să doneze ei banii pe care Becali se pregătea să îi taie din contractele fiecăruia, dar reacția patronului a fost categorică: soluția fotbaliștilor a fost refuzată fără alte comentarii! Toți au semnat înjumătățirea, mai puțin Bogdan Planic și cei cinci jucători trimiși în șomaj tehnic.

ADVERTISEMENT