Fotbal intern

Jucătorii de la FCSB, încrezători în șansele la titlu după 3-1 cu FC Botoșani: „Asta ne dorim de când suntem mici”

06.05.2021 | 22:05
Jucatorii de la FCSB increzatori in sansele la titlu dupa 31 cu FC Botosani Asta ne dorim de cand suntem mici
ADVERTISEMENT

FCSB s-a impus în duelul cu FC Botoșani, scor 3-1, iar jucătorii „roș-albaștrilor” au fost mulțumiți de victorie și speră să revină pe primul loc în clasament.

Elevii lui Toni Petrea consideră că lupta la titlu nu este gata și cred că ultima etapă va decide campioana din Liga 1, atunci când aceștia vor avea un meci direct cu CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

În urma rezultatului, FCSB s-a apropiat la două puncte de CFR Cluj, liderii campionatului, și se îndepărtează la șase puncte de Universitatea Craiova.

Jucătorii FCSB-ului, încrezători în șansele la titlu după victoria cu FC Botoșani

Jucătorii FCSB-ului au fost mulțumiți după victoria cu FC Botoșani, aceștia simțind din nou gustul victoriei după o pauză de trei meciuri, în care au remizat cu CFR Cluj și au pierdut cu Sepsi și Craiova.

ADVERTISEMENT

„Sper să o ținem tot așa, ne dorim să ne luptăm la titlu, dar asta ne dorim de când suntem mici, să ne batem pentru trofee. De-asta suntem fotbaliști profesioniști.

Se joacă până în ultima etapă campionatul. Meciul cu Clinceni va fi important, greu, dar trebuie să luăm cele trei puncte”, a spus Denis Haruț la finalul partidei.

ADVERTISEMENT

„Mai avem patru finale!”

Darius Olaru a vorbit la finalul partidei cu Botoșani și consideră că FCSB mai are încă patru finale de jucat, iar el speră să câștige campionatul. Totodată, mijlocașul „roș-albaștrilor” a vorbit și despre penalty-urile scoase.

„Știam că este o partidă foarte grea la Botoșani, noi ne-am făcut meciul ușor. Ne bucurăm că ne-a ieșit în această seară, trebuie să continuăm dacă vrem să câștigăm campionatul.

ADVERTISEMENT

La prima a fost penalty clar, la a doua am simțit că mi-a dat genunchi în genunchi și am câștigat. Trebuie să ne revenim cât mai repede și să continuăm lupta, pentru că mai avem patru finale”, a spus Darius Olaru.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Academica Clinceni: 1,31 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT