Sport

Jucătorii de la Gaz Metan Mediaș se dau războinici înainte de meciul cu U Craiova: ”Încurcăm pe toată lumea”. Doi jucători importanți sunt suspendați

28.02.2020 | 17:16
Jucatorii de la Gaz Metan Medias se dau razboinici inainte de meciul cu U Craiova Incurcam pe toata lumea Doi jucatori importanti sunt suspendati
ADVERTISEMENT

Gaz Metan Mediaș s-a calificat în play-off, acolo unde ocupă în acest moment a cincea poziție, la egalitate de puncte cu FCSB, care este pe locul 4. Practic, doar patru puncte îi despart pe medieșeni de primul loc ocupat de CFR Cluj și fotbaliștii visează frumos.

Războinicii din Mediaș: ”Încurcăm pe toată lumea”. Doi jucători importanți suspendați la Craiova

”Noi jucăm de plăcere acum, să arătăm că suntem buni, că de asta am intrat în play-off și bineînțeles, să încurcăm pe toată lumea !Cine o să vină sau cine o să vrea să ia campionatul, prima oară va trebui să treacă de Gazul și asta nu cred că le va fi foarte ușor”, a declarat Mihai Butean, care însă nu va putea juca pe teren în meciurile directe dintre Gaz Metan și CFR Cluj, datorită unei clauze din contractul de împrumut al jucătorului.

ADVERTISEMENT

Primul meci din play-off îi dă bătăi de cap lui Edi Iordănescu. Ioan Hora și Gabriel Moura sunt suspendați deoarece au acumulat patru cartonașe galbene pentru partida cu Universitatea Craiova, care se va juca duminică, de la ora 19:15, în Bănie.

De asemenea, sunt probleme și cu Răzvan Pleșca, al cărui tată a decedat săptămâna aceasta și mâine va fi înmormântat la Arad. El a cerut să facă deplasarea la Craiova, dar rămâne de văzut dacă va putea apăra.

ADVERTISEMENT

“Va fi un meci complet diferit”

Mihai Butean este sigur că vor reuși să-și ia revanșa în Bănie după ce au fost învinși cu 3-1 pe 31 ianuarie, în campionatul regulat.

”Eu cred că va fi un meci complet diferit. Până acum a fost puțină presiune pe noi pentru că trebuia să acumulăm puncte pentru a ne atinge obiectivul și acum urmează din punctul meu de vedere perioada cea mai frumoasă din an. Jucăm cu cele mai bune echipe din campionat și o facem fără presiune.

ADVERTISEMENT

Avem orgoliu fiecare în parte și vrem să le demonstrăm că se poate să fi fost și o întâmplare și acum când noi nu mai avem presiunea rezultatului o să fie cu totul altceva”, a explicat fundașul celor de la Gaz Metan.