ADVERTISEMENT
Fotbal international

Jucătorii de la Malaga le-au cerut scuze fanilor după retrogradare

Autori: Ionut Neamţu, Traian Terzian | 21.04.2018 | 07:55
Jucătorii de la Malaga le-au cerut scuze fanilor după retrogradare
Jucătorii echipei Malaga în conferința de presă în care și-au cerut scuze pentru retrogradarea din Primera Division

Jucătorii echipei Malaga s-au prezentat, vineri, în formulă completă în faţa presei, pentru a le cere iertare fanilor pentru retrogradare, printr-un comunicat citit de căpitanul Recio.

ADVERTISEMENT

”Nu este o zi în care să găsim scuze. Astăzi, întreaga echipă, vrem să ne adresăm fanilor pentru a le spune că simţim că i-am dezamăgit. (…) Nu avem cuvinte pentru a le mulţumi fanilor pentru cum ne-au primit pe La Rosaleda, pentru toate meciurile la care ne-aţi motivat şi ne-aţi susţinut, şi la bine şi la rău, şi pentru că aţi umplut stadionul pe frig, pe căldură, pe ploaie şi în multe zile de vineri şi luni cu programări incomode pentru voi”, a spus căpitanul formației Malaga în conferința de presă.

Malaga a retrogradat după 10 ani

”Vă asigurăm că nu vom ceda până la final şi că vom lupta până în ultima zi pentru această emblemă şi aceste culori. Acest oraş, acest club şi aceşti suporteri merită să fie în Primera Division. Merită asta şi echipa va reveni acolo foarte curând. Ne vom da viaţa pentru a reuşi acest lucru în sezonul viitor”, se menţionează în comunicatul jucătorilor echipei Malaga.

ADVERTISEMENT

Malaga a retrogradat după 10 ani din Primera Division, după ce a fost învinsă, joi seară, în deplasare, cu scorul de 1-0, de formația Levante, în etapa cu numărul 33 din campionatul Spaniei.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!