Fotbal international

Jucătorii de la Manchester United şi-au ales antrenorul: “El trebuie să fie”

14.01.2019 | 20:18
Jucatorii de la Manchester United siau ales antrenorul El trebuie sa fie

Jucătorii de la Manchester United şi-au ales antrenorul. “Diavolii” au ajuns la şase victorii în tot atâtea meciuri sub comanda lui Ole Gunnar Solskjaer, iar fotbaliştii echipei au fost convinşi de tehnicianul norvegian, care în acest moment este interimar pe banca tehnică a formaţiei de pe “Old Trafford”.

Manchester United a învins-o pe Tottenham Hotspur, scor 1-0, iar Ole Gunnar Solskjaer a bifat cinci victorii consecutive în Premier League. Cu această ocazie, antrenorul norvegian a egalat un record vechi de 74 de ani. Sir Matt Busby este ultimul tehnician care a câştigat acelaşi număr de partide la debutul pe banca formaţiei de pe “Old Trafford”. Jucătorii echipei sunt convinşi că Ole Gunnar Solskjaer este soluţia ideală şi au cerut ca norvegianul să fie numit antrenor permanent al echipei.

Jucătorii de la Manchester United şi-au ales antrenorul. Şedinţă cu oficialii clubului

Jucătorii de la Manchester United şi-au ales antrenorului, iar Ole Gunnar Solskjaer este pe placul “diavolilor”. Conform presei din Anglia, fotbaliştii s-au întâlnit cu Ed Woodward, directorul executiv al formaţiei de pe “Old Trafford”, şi i-au cerut să-i ofere un contract antrenorului norvegian, care este interimar până în vară.

Jucătorii de la Manchester United şi-au ales antrenorul. Ole Gunnar Solskjaer este alesul "diavolilor"
Jucătorii de la Manchester United şi-au ales antrenorul. Ole Gunnar Solskjaer este alesul “diavolilor”

“Acum jucăm mult mai organizat. Vrem să atacăm şi suntem mult mai verticali. Mijlocaşii joacă mult mai avansat şi punem presiune pe adversari. Aceste lucruri funcţionează de minune şi vrem să continuăm aşa. Vrem să rămână (n.r. Ole Gunnar Solskjaer), la fel şi David De Gea”, a declarat Jesse Lingard la finalul meciului Tottenham – Manchester United 0-1. Ole Gunnar Solskjaer a fost adus la echipă la mijlocul lunii decembrie, la scurt timp după ce Jose Mourinho a fost demis de conducerea “diavolilor”. Norvegianul a jucat între 1996 şi 2007 pentru Mnachester United şi a devenit o legendă a clubului după ce a marcat golul victoriei în finala Ligii Campionilor din 1999.