Fotbal intern

Jucătorii de la Poli Iași râd de Denis Alibec. “A jucat? Nu l-am văzut!”

29.07.2018 | 07:37
Jucatorii de la Poli Iasi rad de Denis Alibec A jucat Nu lam vazut

Jucătorii de la Poli Iaşi râd de Denis Alibec după meciul disputat de moldoveni contra formaţiei Astra Giurgiu, scor 1-1, în etapa a 2-a din Liga 1 Betano, ediţia 2018-2019. Denis Alibec a fost introdus pe teren de Marius Măldărăşanu cu 20 de minute înainte de finalul partidei, la o zi după ce a semnat contractul cu fosta campioană a României.

La finalul meciului Poli Iaşi – Astra Giurgiu, Ionuţ Cioinac, mijlocaşul defensiv al formaţiei pregătite de Favius Stoican, s-a amuzat pe seama lui Denis Alibec. “A jucat? Nu l-am văzut! Nu am avut emoţii, de ce să am emoţii? E un jucător ca toţi ceilalţi. E un jucător bun, dar, ce, ne e frică de jucătorii care intră de pe margine?, a spus Ionuţ Cioinac, la Telekom Sport.

Jucătorii de la Poli Iaşi râd de Denis Alibec, dar Flavius Stoican îl apără

Ionuţ Cioinac în meciul dintre Poli Iaşi şi Astra Giurgiu, scor 1-1, în etapa a 2-a din Liga 1 Betano
Ionuţ Cioinac în partida Politehnica Iaşi – Astra Giurgiu, scor 1-1

Deşi fotbaliştii s-au amuzat pe seama lui Denis Alibec, Flavius Stoican, antrenorul formaţiei Poli Iaşi, a avut numai cuvinte de laudă la adresa internaţionalului român în vârstă de 27 de ani şi a recunoscut că atacantul vândut de FCSB la Astra Giurgiu pentru 1.400.000 de euro a creat panică în cantonamentul moldovenilor.

 “E un jucător valoros şi îmi dau seama că foarte puţini oameni sunt alături de el. Astăzi a intrat cu altă determinare, l-am văzut că şi-a dorit, a creat panică în cantonamentul nostru. Mă bucur că cei de la Astra i-au întins o mână de ajutor”, a afirmat Stoican.