SCANDAL. POKER pe bani în cantonament!? Ce spune Gigi Becali!

UPDATE. 13:43. Gigi Becali a mărturisit că el i-a permis lui Laurenţiu Reghecampf să îşi lase jucătorii să joace poker în cantonament. "Îi las să se joace. Mă duc şi joc şi eu cu ei. E de distracţie. Să vină controlul, nu au ce să facă. Îi accept orice lui Alibec! El îmi aduce campionatul şi iau 15 milioane pe el.

Joacă pe beţe de chibrituri şi la final câştigă şi ei 10 euro. Le dau eu voie să joace, care e problema? De ce să mă deranjeze? M-a întrebat pe mine Reghe şi i-am zis să îi lase pe băieţi să se relaxeze", a spus Becali.

---------------

STEAUA. Denis Alibec a venit în iarnă la "roş-albaştri", după multe încercări ale lui Gigi Becali de a-l aduce la echipă. Atacantul a adus un suflu nou echipei, şi nu numai în joc... Se pare că Alibec ar fi cerut voie de la conducere să poată juca poker pe bani în cantonamentul de la Berceni, iar atacantul a şi primit acceptul, scrie GSP.

STEAUA. Totuşi, acest lucru este interzis de Codul Penal: “Organizarea sau îngăduirea jocurilor de noroc pentru public, fără autorizare, se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă. Cu aceeaşi pedeapsă se sancţionează organizarea sau îngăduirea în mod obişnuit a jocurilor de noroc, într-o casă particulară, în scopul de a realiza foloase materiale”.

2 milioane de euro l-a costat Alibec pe Gigi Becali

viewscnt
1 EUR4.6599 lei+0,0343
1 USD3.8182 lei+0,0496
1 XAU163.5981 lei+0,9231