ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Jucătorii de la Turris Turnu Măgurele, luați prin surprindere după ce Marius Baciu a fost reținut de DIAS. “Aşteptăm. Nu ştim nimic!”

Autor: Iuliana Spirache | 13.11.2019 | 17:10
Jucătorii de la Turris Turnu Măgurele, luați prin surprindere după ce Marius Baciu a fost reținut de DIAS.
Marius Baciu în timpul unui meci jucat de Dinamo cu Daco Getica. Jucătorii de la Turris Tunru Măgurele, luați prin surprindere după ce antrenorul a fost reținut de DIAS. Sursă foto: sportpictures.eu

Marius Baciu (44 de ani) a fost reținut de trupele speciale DIAS (Detașamentul Poliției pentru Intervenții Speciale) la finalul meciului câștigat de Turris Turnu Măgurele, scor 3-2, în fața celor de la Sportul Snagov, în Colentina, pe terenul lui Juventus.

ADVERTISEMENT

Jucătorii de la Turris Turnu Măgurele, luați prin surprindere după ce Marius Baciu a fost reținut de DIAS

Jucătorii de la Turris Turnu Măgurele au fost luați prin surprindere de evenimentele care au avut loc la finalul meciului jucat de teleormăneni cu Sportul Snagov, scor 3-2. ‘‘Așteptăm. Noi nu știm nimic până acum”, a spus un jucător din lotul echipei din Liga 2, sub protecția anonimatului, pentru FANATIK.

Se pare că Marius Baciu era urmărit de polițiști de mai mult timp, iar Comisia de Integritate a Federației Române de Fotbal îl bănuia pe antrenorul de la Turris Turnu Măgurele că joacă frecvent sume mari la pariuri și că ar face parte dintr-o rețea mai amplă de trucare de meciuri.

ADVERTISEMENT

În vârstă de 44 de ani, Marius Baciu a fost numit în urmă cu puțin timp ca fiind antrenor principal la Turris Turnu Măgurele, după ce s-a despărțit de Daco Getica București, echipă s-a retras din Liga 2. Pe parcursul cariere a mai antrenat formații precum FC Vaslui, SC Bacău, FC Clinceni și Daco Getica.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!