Sport

Jucătorii de la U Cluj adună puncte pentru Untold! Cum îi motivează staff-ul tehnic pentru meciurile din SuperLiga. Exclusiv

U Cluj a început excelent aventura în SuperLigă, remizând cu FCSB. Staff-ul tehnic îi motivează pe jucători și cu prezența la festivalul "Untold", unde ar putea avea liber dacă rezultatele bune continuă să apară.
24.07.2022 | 10:43
Jucatorii de la U Cluj aduna puncte pentru Untold Cum ii motiveaza stafful tehnic pentru meciurile din SuperLiga Exclusiv
Jucătorii lui U Cluj ar putea participa la Untold, dacă rezultatele vor veni. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

U Cluj a revenit cu mult curaj în SuperLiga. Pe Arena Națională, elevii lui Eric Lincar s-au luat la trântă cu vicecampioana și au plecat neînvinși, scor 1-1. Ardelenii chiar puteau câștiga, dacă nu iroseau câteva șanse foarte bune de a marca.

Jucătorii de la U Cluj adună puncte pentru Untold! Motivaţi să obţină rezultate pentru a avea liber la festival

Cel mai mare festival de muzică din România, “Untold”, urmează să se desfășoare la Cluj-Napoca, în perioada 4-7 august 2022. Iar șefii echipei se folosesc de acest prilej pentru a-i motiva pe jucători să obțină rezultate bune în următoarele etape.

ADVERTISEMENT

Din informațiile FANATIK, dacă evoluțiile bune continuă și în următoarele trei etape, jucătorii lui U Cluj ar putea avea liber la festival este promisiunea staff-ului tehnic. Dar, depinde de rezultate și de programarea meciului din a patra etapă.

Atunci, U Cluj va juca împotriva Petrolului, în weekendul în care va avea loc festivalul de muzică. “Şepcile roşii” vor juca la Mediaş meciurile de pe teren propriu din primele etape, tocmai pentru că stadionul Cluj Arena va fi pregătit pentru festival.

ADVERTISEMENT

Ce spune Lincar: “Depinde de locul în clasament când va fi Untold-ul”

În funcţie de rezultate şi de programarea meciului U Cluj – Petrolul, jucătorii ar putea să aibă liber măcar pentru o seară la “Untold”. Chestionat pe această temă, antrenorul Eric Lincar a declarat la finalul meciului cu FCSB:

“Depinde de locul în clasament când va fi Untold-ul. Vedem, o să mă mai gândesc”, a transmis antrenorul “Şepcilor Roşii”.

ADVERTISEMENT

Însă, programul din această perioadă nu ţine cu U Cluj. Ardelenii vor avea un nou meci dificil în această etapă când vor întâlni la Mediaş Universitatea Craiova, o altă echipă care a încheiat pe podium în sezonul trecut. Este un derby de tradiție care se anunță foarte spectaculos.

Untold, cel mai mare festival de muzică din România!

Apoi, în etapa a treia, U Cluj are o deplasare incomodă pe terenul celor de la FC Argeş, care au învins fără drept de apel UTA Arad, în prima etapă a campionatului.

ADVERTISEMENT

Untold este cel mai mare festival de muzică din România. Înfiinţat în 2015, a fost un succes de la prima ediţie. Din acest motiv, U Cluj nu va putea juca pe propriul teren meciurile din primele etape, arena fiind închiriată cu săptămâni înainte pentru pregătirea festivalului.

  • 379.000 de oameni au fost prezenţi în 2019 la Untold
  • 2015 este ultimul an în care U Cluj a evoluat în prima ligă
ADVERTISEMENT
Tags: