Sport

Jucătorii de la U Craiova, acuzați că nu au vrut-o pe FCSB campioană: ”Au fost câțiva care au plecat cum au plecat”

Helmuth Duckadam a lansat ipoteza unei trădări a jucătorilor de la U Craiova care au evoluat în trecut la FCSB și care nu și-au dorit ca echipa lui Gigi Becali să câștige titlul.
16.05.2022 | 00:08
Jucatorii de la U Craiova acuzati ca nu au vruto pe FCSB campioana Au fost cativa care au plecat cum au plecat
Helmuth Duckadam a lansat ipoteza unei trădări a jucătorilor de la U Craiova care au evoluat în trecut la FCSB și care nu și-au dorit ca echipa lui Gigi Becali să câștige titlul. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

CFR Cluj și-a trecut în palmares al optulea titlu de campioană și al cincilea consecutiv, după ce i-a învins pe olteni cu 2-1.

FCSB, trădată de foștii jucători care au ajuns la U Craiova

La finalul întâlnirii din Gruia, fostul președinte de imagine al FCSB-ului, Helmuth Duckadam, a vorbit despre posibilitatea ca jucătorii de la U Craiova care au trecut pe la FCSB nu și-au dat interesul să o încurce pe CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

”Am sperat, dar speranțele mele erau foarte mici. Mă gândesc la jucătorii care au plecat cum au plecat – Crețu, Găman, Papp, Vînă… – în condiții nu tocmai amiabile. Nu știu cât și-ar fi dorit ei ca FCSB să câștige campionatul.

Nu azi a pierdut FCSB campionatul, să ne amintim finalul sezonului regulat, erau 14 puncte, foarte multe. Una peste alta, CFR Cluj a meritat acest trofeu.

ADVERTISEMENT

N-au avut sincope atât de mari cum a avut FCSB, cu Edi Iordănescu, acea perioadă, apoi schimbare de antrenor. CFR, o echipă care a știut ce vrea”, a declarat Duckadam, la emisiunea Fotbal Club de la Digi Sport.

Mihai Stoica, acuză greșelile de arbitraj în favoarea CFR-ului

CFR Cluj a instituit hegemonia în Casa Pariurilor Liga 1, unde a ajuns la cinci titluri consecutive de campioană a României. Ardelenii mai au nevoie de un trofeu în sezonul 2022-2023 ca să egaleze recordul deţinut Chinezul Timişoara şi Steaua, singurele echipe care au câştigat şase titluri consecutive.

ADVERTISEMENT

Deși a fost o adevărată ”bestia nera” pentru echipa lui Dan Petrescu în campionat, Cupa României și Supercupă, Universitatea Craiova a avut din nou neșansa de a fi ea cea care o face campioană matematic pe CFR Cluj.

Mihai Stoica a avut o reacţie ironică după al cincilea titlu la rând obţinut de CFR Cluj. Managerul general de la FCSB a scos în evidenţă greşelile de arbitraj şi susţine că odată cu introducerea VAR se va schimba situaţia.

ADVERTISEMENT

CFR Cluj şi-a apărat cu succes titlul de campioană şi merge din nou în turul 1 preliminar al Ligii Campionilor. Ardelenii vor fi cap de serie la tragerea la sorţi care va avea loc pe 14 iunie, astfel că pe lista posibililor adversari se găsesc echipe accesibile.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – Farul Constanța: 1,62 este cota pentru „sub 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT