Fotbal intern

Jucătorii de la U Craiova, încântați de Marinos Ouzounidis: ”Stăm mult mai bine în teren”

19.02.2021 | 23:02
Jucatorii de la U Craiova incantati de Marinos Ouzounidis Stam mult mai bine in teren
ADVERTISEMENT

Jucătorii echipei U Craiova sunt încântați de antrenorul Marinos Ouzounidis, care a obținut în partida cu FC Hermannstadt prima sa victorie în Liga 1.

Oltenii s-au impus cu 1-0 în meciul din etapa a 24-a datorită unui gol superb marcat de Alexandru Cicâldău din lovitură liberă.

ADVERTISEMENT

Decarul din Bănie a fost și protagonistul unei ratări rar văzute în fotbal, și anume ca mingea să lovească bara de două ori la aceeași fază, iar din păcate pentru olteni, mingea tot nu a intrat în poartă.

Marinos Ouzounidis le-a luat ochii jucătorilor de la U Craiova

Jucătorul echipei Universitatea Craiova, Alexandru Mateiu, care a jucat foarte puține minute în perioada când pe banca tehnică se afla Corneliu Papură, FANATIK aflând că între cei doi a avut loc un conflict, l-a lăudat pe actualul antrenor Marinos Ouzonidis.

ADVERTISEMENT

”Avem o mai mare organizare cu noul antrenor, stăm mult mai bine în teren. Hermannstadt a avut doar o ocazie în minutul 90, din fază fixă, dar m-a surprins, a fost un meci greu”, a declarat Mateiu.

”Mă simt bine că am revenit printre titulari și mai ales că am câștigat. O luăm cu pas cu pas, urmează o dublă cu Chindia. Vrem și Cupa, luptăm pe ambele planuri”, a mai spus mijlocașul oltenilor.

ADVERTISEMENT

Ivan nu se gândește încă la titlu

Desemnat jucătorul partidei cu FC Hermannstadt, Alexandru Cicâldău, este mulțumit de jocul Universității Craiova: ”Înainte să înscriu am avut o ocazie mare, se mai întâmplă, dar important e că am câștigat. Nu ne uităm la echipele din față, trebuie să ne uităm mai întâi la noi.

În prima repriză am avut destule ocazii, iar pe final ne-am apărat rezultatul. Echipa arată bine, dar e loc de și mai bine. Lucrăm la antrenamente să ținem cât mai mult mingea, să jucăm în viteză”.

ADVERTISEMENT

”Am contrololat meciul de la început și am avut multe ocazii, dar e bine că am luat cele trei puncte. Antrenorul de portari mi-a spus să fiu atent la portarul advers că-i pot sufla balonul. Mister ne-a pus să pasăm mai mult, să avem controlul și să nu ne mai speriem pe final.

Nu ne gândim încă la titlu, o luăm pas cu pas. Vreau victorii în ambele meciuri împotriva Chindiei. Am dat totul, mi-am făcut treaba în atac, doar că nu am marcat”, a afirmat și Andrei Ivan.


  • (P) Cota BETANO pentru Chindia – U Craiova: 1,78  este cota pentru „nu marchează ambele”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT