Fotbal intern

Jucătorii de la U Craiova și-au pus o dorință de Crăciun: „Să fie fanii lângă noi mai repede”

25.12.2020 | 14:25
Jucatorii de la U Craiova siau pus o dorinta de Craciun Sa fie fanii langa noi mai repede
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova nu și-a dezamăgit de Crăciun fanii, cărora le-a făcut mai multe urări speciale. Cea mai frumoasă bucurie pe care le-ar putea-o face oltenilor ar fi însă aceea ca, în 2021, titlul de campioană să revină în Bănie după 30 de ani de pauză.

Atât în Ajunul Crăciunului, cât și în Sfânta Zi a Nașterii Domnului, pe conturile de social media ale Universității Craiova au fost transmise mesaje călduroase din partea tuturor fotbaliștilor lui Corneliu Papură.

ADVERTISEMENT

FANATIK va prezintă care este starea de spirit în Bănie atunci când vine Crăciunul și ce au avut să le spună „leii” fanilor alb-albaștri.

Universitatea Craiova, urări de Crăciun pentru fanii alb-albaștri

Înainte de Crăciun, mai exact în Ajun, pagina de Instagram a Universității Craiova a postat imagini cu fotbaliștii olteni împodobind bradul, imagini însoțite de mesajul Crăciun albastru. Vladimir Scerciu, Ștefan Vlădoiu, Ștefan Bairam, Paul Papp, Mihai Căpățînă și Mihai Bălașa au fost cei mai dornici să pună globurile.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de UNIVERSITATEA CRAIOVA (@universitateacraiovaofficial)

Apoi, chiar în ziua de Crăciun, contul de YouTube al Universității Craiova i-a surprins pe fani cu un videoclip deosebit. Aproape toți jucătorii vicecampioanei României apar în imagini, lângă brad, cu urări care mai de care mai frumoase.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de UNIVERSITATEA CRAIOVA (@universitateacraiovaofficial)

Urările de Crăciun ale fotbaliștilor craioveni

  • „Cu ocazia sărbătorilor de Iarnă, vă urez un Crăciun fericit alături de cei dragi” Nicușor Bancu
  • „Vă doresc un Crăciun fericit” – Reagy Ofosu
  • „Crăciun fericit tuturor” – Mirko Pigliacelli
  • „Crăciun fericit tuturor suporterilor Universității Craiova” – Paul Papp
  • „Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, le doresc tuturor suporterilor Universității Craiova un Crăciun fericit alături de cei dragi” – Mihai Căpățînă
  • „Vă urez un Crăciun fericit” – Andrei Ivan
  • „Să aveți un an nou fericit, sărbători fericite, să le petreceți cu familia, să fiți sănătoși și vă așteptăm cât mai repede alături de noi să ne bucurăm împreună” – Marius Constantin
ADVERTISEMENT

Acestea au fost doar câteva dintre urările oltenilor, antrenorul Corneliu Papură, Sorin Cârțu și Marcel Popescu având și ei mesaje de transmis pentru cei care iubesc „Știința”.

  • „Vă doresc un Crăciun fericit! Tuturor suporterilor și tuturor celor care sunteți alături de echipă” – Corneliu Papură
  • „Pentru iubitorii fotbalului din Craiova și în special pentru suporterii Universității Craiova, cu ocazia sărbătorilor pandemice vă rog să aveți în continuare răbdare, să susțineți în continuare echipa noastră, să fiți sănătoți, îndrăgostiți în continuare de Universitatea Craiova” – Sorin Cârțu
ADVERTISEMENT

Toate acesta pot fi urmărite integral în videoclipul de mai jos.

Universitatea Craiova, în căutarea primului titlu din ultimii 30 de ani

În 2020, alb-albaștrii au fost mai aproape ca niciodată să spargă gheața și să câștige primul titlu după o pauză de 30 de ani. Universitatea Craiova a pierdut însă finala cu CFR Cluj, scor 1-3, și astfel oltenii mai au de așteptat până la titlul cu numărul 5. „Leii” nu au mai câștigat campionatul din 1991, atunci când antrenor era Sorin Cârțu, iar „Știința” făcea event-ul.

Publicată de Universitatea Craiova pe Joi, 24 decembrie 2020

  • Universitatea Craiova are în palmares patru titluri de campioană (1974, 1980, 1981 și 1991)

U Craiova a terminat așadar pe locul 2, loc pe care se află și la finalul anului 2020. Alb-albaștrii țin însă aproape de lider. Au 32 de puncte, cu două mai puține decât FCSB. Echipa lui Corneliu Papură nu a strălucit însă ultimele două derby-uri ale anului și s-a ales cu un singur punct.

Mai întâi, Craiova a pierdut acasă cu FCSB, scor 0-2, iar apoi a remizat alb în Gruia, cu CFR Cluj. În primul meci oficial din 2021, pe 12 ianuarie, „Știința” va avea un nou meci dificil. Pe „Ion Oblemenco” vine Sepsi, echipa de pe locul 4 (27 de puncte).


  • (P) Cota BETANO pentru U Craiova – Sepsi: 2,27 este cota pentru „peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT