Jucătorii de la Viitorul știu cum s-a câștigat meciul cu CFR: „Dumnezeu și Voduț ne-au ajutat”

Ionuţ Cataramă   
în Viitorul
02/09/2018, 21:07
Jucătorii de la Viitorul știu cum s-a câștigat meciul cu CFR: „Dumnezeu și Voduț ne-au ajutat”
Jucătorii de la Viitorul știu cum s-a câștigat meciul cu CFR

Viitorul a câștigat cu 2-1 partida jucată în Gruia cu CFR Cluj, iar meritul acestui rezultat i se datorează în mare măsură lui Mihai Voduț. După meci, atacantul a fost felicitat de colegii săi.

Voduț a marcat un gol fantastic în minutul 86, pentru ca cinci minute mai târziu să obțină și penalty-ul din care Viitorul a plecat cu toate cele trei puncte din Gruia.

Jucătorii de la Viitorul știu cum s-a câștigat meciul cu CFR

„Este o victorie foarte importantă. Am crezut până la final că vom întoarce rezultatul. Dumnezeu ne-a ajutat, dar și Voduț, care a marcat un gol de generic, iar apoi a scos un penalty. Am alergat mult, e o victorie muncită. Voduț a înscris un gol extraordinar, a fost inspirația lui de moment. Obiectivul nostru principal e să intrăm în play-off, nu ne gândim la titlu. CFR  e o echipă solidă, nu degeaba e campioana României. Ei știu mai bine ce s-a întâmplat în Europa League” – a spus Ionuț Vînă la o televiziune de sport.

„Am crezut până la capăt. Știam că suntem nevoiți să marcăm mai multe goluri pentru a câștiga la Cluj. E greu să câștigi aici. Nu am avut emoții la penalty, dar normal că am știut că e un moment decisiv al meciului. Am fost calm. Voduț a avut o execuție incredibilă, genială. Când am văzut portarul ieșit, chiar mi-am spus în gând să dea la poartă. El muncește foarte mult, avem nevoie de el. Ne aduce un plus când joacă” – a spus Ianis Hagi la o televiziune de sport.

Închide ×