Fotbal international

Jucătorii din Bundesliga revin la antrenamente cu masca pe față: „E ca și cum le-am crea o bulă de protecție”

06.04.2020 | 14:37
Jucatorii din Bundesliga revin la antrenamente cu masca pe fata E ca si cum leam crea o bula de protectie
ADVERTISEMENT

Începând de astăzi, 5 aprilie, fotbaliștii din Bundesliga 1 și 2 se întorc la antrenamente în grupuri mici de jucători, iar toți vor purta măști pe față.

Jucătorii din Bundesliga revin la antrenamente cu masca pe față

Jucătorii din Bundesliga au revenit la antrenamente cu măștile pe față și au început să-și reia activitățile în grupuri mici. Bundesliga este așteptată să se reia pe data de 1 sau 8 mai.

ADVERTISEMENT

Alexander Kekule, un virolog german, consideră că este o măsură de protecție bună a jucătorilor: „În primul rând, în zilele dinaintea unei partide, fotbaliștii vor trebui izolați și testați frecvent. 

Purtarea măștilor pe figură este de asemenea o soluție la antrenament. E ca și cum le-am crea o bulă de protecție”.

ADVERTISEMENT

„În acest an nu cred că e posibil ca suporterii să vină la stadion. Lor trebuie să li se explice foarte clar de ce trebuie să stea acasă, în timp ce favoriții lor se bucură de acest statut privilegiat, de a ieși și de a juca”, a mai spus virologul german.

Bayern Munchen i-a prelungit contractul antrenorului în plină pandemie

Chiar dacă întreaga planetă se află în plină pandemie, iar economiștii avertizează asupra faptului că este posibil ca planeta să se confrunte cu o criză financiară, șefii lui Bayern Munchen i-au prelungit contractul lui Hans Flick, antrenorul campioanei Germaniei.

ADVERTISEMENT

Hans Flick a fost bucuros după prelungirea contractului și a vorbit despre următoarele obiective pe care și le propună să le atingă cu Bayern Munchen.

„Abia aștept să îmi îndeplinesc următoarele obiective alături de staff și echipă. Discuțiile cu Karl-Heinz Rummenigge, Oliver Kahn și Hasan Salihamidzic au fost foarte bune.

ADVERTISEMENT

Am stabilit direcția clubului pentru anii care vin și sunt sigur că putem obține multe împreună“, a fost prima declarație oferită de Hans Flick după ce a semnat contractul.

Cu Hans Flick pe banca tehnică, Bayern Munchen a obținut 18 victorii, un egal și două înfrângeri dintr-un total de 21 de meciuri.

ADVERTISEMENT
Tags: