Premier League

Jucătorii din Premier League, dependenţi de jocul Fortnite. Harry Kane este cel mai împătimit

07.04.2019 | 11:47
Jucatorii din Premier League dependenti de jocul Fortnite Harry Kane este cel mai impatimit

Cel mai popular joc online din lume la acest moment, Fortnite, cu peste 250 de milioane de practicanți, se dovedește a fi mai tare ca drogurile și alcoolul pentru jucătorii din Premier League. Creează o depedență incredibilă și psihologii avertizează serios asupra consecințelor teribile asupra ființei umane pe care o are această depedență.

Jucătorii din Premier League dependenți de jocul Fortnite. E mai rău ca alcoolul sau ca drogurile

Staruri de prim rang din Premier League petrec foarte mult timp în fața computerelor cu acest joc și această depedență se întinde asupra fotbalului englez cu repeziciune. Cele mai cunoscute nume de vedete care suferă de depedența de Fortnite sunt cel mai scump jucător din Premier League, Harry Kane, cotat la 198 milioane euro, coechipierul său de la Tottenham, Dele Alli și fostul internațional german de la Arsenal, Mesut Ozil, dar lista poate fi completată cu multe alte nume mai puțin sonore.

Împotriva acestui joc s-a ridicat hotărât prințul Harry, care și-a creat special și o pagină de Instagram pentru a lupta împotriva dependenței de Fortnite. Prințul Harry se adresează și părinților, cerându-le să intervină ferm și cât mai repede pentru a stopa această dependență la copiii lor. Dar și jucătorii din Premier League, care au înțeles consecințele acestei dependențe au început să frecventeze psihologi, pentru a se elibera de acest viciu.

Fortnite - Premier League. Harry Kane, cel mai scump jcător englez, este super depedent de Fortnite
Fortnite – Premier League. Harry Kane, cel mai scump jcător englez, este super dependent de Fortnite

Harry Kane, Dele Alli, Kevin Trippier, Mesut Ozil, cele mai dependente vedete de Fortnite

Statisticile arată că Harry Kane are jucate din iulie 2017 până acum 3362 sesiuni de Fortnite, Dele Alli 4437 și Kierran Trippier 3760. Ceea ce este enorm – spun psihologii. Toți trei joacă la aceeași echipă, Tottenham și sunt internaționali englezi. Statul peste măsură în fața compputerului obosește, irită, distruge prospețimea fizică și de aici incidența la accidentări este sporită, iar Dele Alli și Kane au avut probleme serioase în ultimele luni.

Dele Alli are peste 4000 de jocuri Fortnite încheiate și a făcut parteneriat cu o firmă de jocuri online
Dele Alli are peste 4000 de jocuri Fortnite încheiate și a făcut parteneriat cu o firmă de jocuri online

Dele Alli a încheiat recent o sponsorizare cu o firmă care comercializează astfel de jocuri on line. Dramatică este relatarea unui tânăr fotbalist de 20 de ani pentru Mirror, care spun că din cauza Fortnite a fost la un pas să își rateze cariera: “Eram foarte obosit dimineața, la antrenamente, iar odată chiar am uitat că am meci. Antrenorii m-au întrebat dacă am probleme și i-am mințit, spunând că mama și cu tata se bat și se ceartă mereu. Până la urmă părinții m-au dus la un specialist în astfel de dependențe și acum sunt vindecat și cariera mea e din nou pe drumul cel bun”.