Premier League

Jucătorii din Premier League, obligați să poarte măști la antrenamente. Patru cluburi și-au comandat deja în Dubai cele mai performante accesorii

01.05.2020 | 11:14
Jucatorii din Premier League obligati sa poarte masti la antrenamente Patru cluburi siau comandat deja in Dubai cele mai performante accesorii
ADVERTISEMENT

Fotbalul din Premier League se pregătește să revină la viață. Ce e drept, în condiții pe care nimeni nu și le-ar fi putut imagina la începutul acestui an, dar revine în actualitate, spre deosebire de Ligue 1, care a intrat deja în vacanță până cel puțin în luna septembrie.

Obligativitatea măsurilor de protecție la antrenamente pentru echipele din Premier League

Însă această revenire la viață presupune instituirea unor măsuri de protecție atât pentru sesiunile de antrenamente, cât și la meciurile care se vor desfășura cu porțile închise.

ADVERTISEMENT

Una dintre aceste măsuri obligatorii, impuse de oficialii ministerului Sănătății, altfel nu s-ar fi dat undă verde reluării campionatului, ține de obligativitatea ca jucătorii să poarte mască în timpul antrenamentelor.

În timpul meciurilor nu va trebui utilizată masca

Numai al antrenamentelor, nu și în timpul disputării meciurilor, atunci fiind admisă intrarea pe teren fără protecția feței, pentru că s-a dovedit că jucătorii s-ar sufoca dacă ar alerga purtând măști.

ADVERTISEMENT

Preocuparea cluburilor în acest momenteste evident legată de procurarea unor măști cât mai performante, care să nu incomodeze cu nimic jucătorii în timpul antrenamentelor și care să îi ferească de pericolul înfectării.

Altitude N95, masca ideală pentru antrenamente

Cea mai indicată mască pentru sportivi este Altitude N95, care se fabrică în Dubai și care are un filtru special ce permite ca sportivul să nu se poată infecta.

ADVERTISEMENT
Jucătorii din Premier League, obligați să poarte măști la antrenamente. Patru cluburi și-au comandat deja în Dubai cele mai performante măști. Foto: Daily Mail

Patru dintre cluburile din Premier League au acționat deja în acest sens, făcând comenzi în Dubai. Este vorba de Chelsea, West Ham, Crystal Palace și Bournemouth.

West Ham și Crystal Palace utilizaseră deja alt tip de măști Altitude

Primele care s-au mișcat au fost West Ham și Crystal Palace, acestea două fiind deja clienți mai vechi pentru compania din Emiratele Arabe Unite, doar că tipul de măști comandate nu era N95.

ADVERTISEMENT

Cu siguranță că în următoarele zile același lucru îl vor face și celelalte cluburi, cunoscând faptul că nu vor putea intra pe teren la antrenament fără a a asigura protecția jucătorilor și tuturor celor prezenți la teren.

ADVERTISEMENT