Jucătorii, făcuţi PRAF de antrenor! “Ne-am crezut invincibili!”

Adrian Dumitru   
in Dinamo
24/07/2016, 00:02
Jucătorii, făcuţi PRAF de antrenor! “Ne-am crezut invincibili!”

Cristi Petre, antrenorul secund al Astrei şi cel care suplineşte absenţa lui Marius Şumudică, a criticat jucătorii după umilinţa  pe care Astra a suferit-o în faţa lui Dinamo.

Tehnicianul  crede că trofeul obţinut în detrimentul lui CFR Cluj a adus o stare de euforie de neînţeles la Giurgiu. “A fost o înfrîngere neaşteptată! Probabil Supercupa ne-a făcut să credem că sîntem invincibili! Am intrat cu nasul sus pe teren, nu am reuşit să ne apropiem de poartă. Vom vedea unde am greşit!

O să jucăm cu alţi jucători în cupele europene, iar Alexandru Ioniţă a făcut o partidă slabă. Chiar dacă este un jucător de bază pentru noi, este un jucător de echipă naţională şi a făcut meciuri bune în trecut, astăzi a fost sub Rotariu. Jucătorii sînt mai apropiaţi de antrenorii secunzi şi cred că joacă mai relaxat, deşi nu este normal. Jocul s-a rupt după al treilea gol! Nu mai avem nevoie de jucători, sper să fie un duş rece pentru noi. Şi anul trecut am început campionatul prost, sper să se repete în întregime istoria”, a declarat Petre.

Ştirea MOMENTULUI

Dan Nistor la FCSB? Gigi Becali, super ofertă pentru Dinamo. Prima reacţie a jucătorului

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×