Sport

Jucătorii FCSB acuză arbitrajul după ce şansele la titlu s-au redus: “Am luat gol din ofsaid. Atât! Ce mai putem face noi?”

Jucătorii de la FCSB erau dărâmaţi la finalul meciului cu FC Voluntari, terminat cu o remiză, scor 2-2. Şansele la titlu ale "roş-albaştrilor" s-au redus, iar CFR Cluj poate lua trofeul duminică seară.
14.05.2022 | 23:27
Jucatorii FCSB acuza arbitrajul dupa ce sansele la titlu sau redus Am luat gol din ofsaid Atat Ce mai putem face noi
Ce au spus jucătorii FCSB la finalul remizei cu FC Voluntari (sursă foto: sportpictures.eu)
ADVERTISEMENT

La finalul meciului de pe Arena Naţională, jucătorii FCSB au acuzat arbitrajul brigăzii lui Horaţiu Feşnic, după ce FC Voluntari a marcat golul egalării, din minutul 88, după un ofsaid clar.

Florin Tănase: “Nu mă uit la meciul CFR-ului”

Florin Tănase, golgeterul celor de la FCSB, era extrem de dezamăgit la finalul meciului cu FC Voluntari. Atacantul vicecampioanei României a susţinut că nu se va uita la meciul CFR Cluj – U Craiova, care poate decide campioana României, dacă ardelenii vor câştiga.

ADVERTISEMENT

“Suntem dezamăgiţi. Am luat gol pe final de meci. Păcat de munca noastră depusă în acest an. Puteam juca un meci cu trofeul pe masă. Mi-au transmis că golul lor a fost marcat din ofsaid.

Eram la mâna noastră. Am avut 2-1, poate trebuia să fim şi noi mai şmecheri, să tragem de timp. Asta este. Ne pare rău pentru suporteri. Când conduci cu 2-1 până la final şi iei gol din ofsaid…

ADVERTISEMENT

Nu am gestionat cum trebuie după ce am marcat al doilea gol. Au fost motivaţi şi acum trebuie să aşteptăm ce face CFR-ul mâine. Eram aproape, e frustrant. Nu ai voie să te egaleze în ultimele minute. Suntem toţi supăraţi, toţi erau cu capul în pământ în vestiar. Nu mă uit la meciul CFR-ului. Pur şi simplu nu-mi place”, a spus Florin Tănase.

Andrei Cordea, după FC Voluntari – FCSB 2-2:

La fel ca Florin Tănase, Andrei Cordea, autorul primului gol al celor de la FCSB în remiza cu FC Voluntari, era dezamăgit de deznodământul meciului de pe Arena Naţională. Mijlocaşul de 22 de ani a atacat şi arbitrajul, după ce ilfovenii au marcat golul remizei din ofsaid.

ADVERTISEMENT

“Este cel mai dezamăgitor meci. Nu cred că CFR se va încurca cu U Craiova, chiar dacă eu sper. Mai există o mică speranţă, că mulţi spuneau că FC Voluntari nu ne va încurca.

Sper ca U Craiova să ia punct sau puncte cu CFR Cluj. Am luat gol din ofsaid. Atât. Ce mai putem face noi? Cei de la FC Voluntari au venit să-şi dea viaţa. O fază care a fost 100% ofsaid a decis meciul.

ADVERTISEMENT

Se pare că o fază de arbitraj a decis titlul. Ne-ar fi ajutat mult VAR-ul. Eu cred în rezultatul bun al Craiovei cu CFR Cluj. Fanii ne-au spus că pentru ei suntem campioni”, a declarat Andrei Cordea.

ADVERTISEMENT