Fotbal intern

Jucătorii FCSB au explicat înfrângerea cu U Craiova: “Trebuie să ne punem la punct”

21.10.2018 | 23:36
Jucatorii FCSB au explicat infrangerea cu U Craiova Trebuie sa ne punem la punct

U craiova a învins FCSB cu scorul de 2-1, în etapa cu numărul 12 din Liga 1 Betano. Bucureștenii au întrat în avantaj la pauză, însă au primit 2 goluri în repriza secundă, iar rezultatul îi ține pe locul 2 în campionat, în spatele liderului CFR Cluj. Jucătorii FCSB au explicat, după meci, înfrângerea cu U Craiova.

“Am început jocul foarte bine, am marcat. Am intrat la vestiar și eram motivați, dar nu știu ce s-a întâmplat, am intrat relaxați în teren în a doua repriză și fotbalul ne-a pedepsit. Trebuie să ne punem jocul la punct și în meciurile următoare, să nu mai facem greșeli. Am pierdut 2 etape, este greu, trebuia etapa trecută să căștigăm și eram la câteva puncte de locul 2, acum am pierdut iar. Suntem dezamăgiți, dar trebuie să ținem capul sus. Ăsta este fotbalul. Așteptăm următoarele meciuri și sperăm să jucăm cât mai bine”, a declarat Dennis Man la finalul partidei U Craiova – FCSB 2-1.

Jucătorii FCSB-ului au explicat înfrângerea cu U Craiova

“Cred că la 1-0 am avut jocul în mână, puteam să închiem jocul. Nu am reușit să marcăm al doilea gol și am pierdut. A doua repriză nu a fost cea pe care ne-o doream. Puteam face 2-0, dar asta a fost soarta acestui joc. Poate ne-am retras puțin, nu știu de ce, nu am mai ținut de minge ca în prima repriză. Cred că am fost lovit de o monedă, dar problema mai mare e că am pierdut”, a declarat și Cristian Bălgrădean.

Goalkeeperul FCSB a apărat o lovitură de la 11 metri pe final de meci.“Gazonul a fost rău, dar nu e o scuză, ambele echipe au jucat pe același gazon. Din păcate nu ne-a ajutat acel penalty apărat de mine. Cred că lupta la titlu se va da până la final. Nu neapărat că am pierdut 2 jocuri este preblema, important e și jocul. În prima repriză am jucat bine, a doua repriză a fost mai proastă”, a mai spus Bălgrădean.

Tags: