Fotbal intern

Jucătorii FCSB au făcut vizita medicală! Trei fotbaliști importanți au lipsit

08.01.2019 | 10:33
Jucatorii FCSB au facut vizita medicala Trei fotbalisti importanti au lipsit

Jucătorii FCSB au făcut vizita medicală pentru a doua parte a sezonului! Vicecampionii s-au reunit, dar de data aceasta au făcut-o alături de un alt antrenor. Mihai Teja i-a luat locul lui Nicolae Dică, după ce Gigi Becali nu a fost mulțumit de înfrângerea din ultima etapă cu CFR Cluj. FCSB a încheiat anul pe locul 2, la 6 puncte distanță de liderul CFR Cluj. De la reunirea lotului au lipsit trei jucători importanți. Filipe Teixeira, Junior Morais şi Bogdan Planic au fost absenții roș albaștrilor.

Mijlocașul portughez se va alătura lotului direct în cantonament, în timp ce ceilalţi doi vor face vizita medicală o zi mai târziu. Roș albaștrii l-au avut însă alături pe singurul jucător pe care conducerea a reușit să-l transfere în această perioadă. Florentin Matei a revenit la echipă și speră acum să reintre în circuit. Noul antrenor, Teja i-a convocat și pe juniorii Răzvan Ducan, Daniel Toma, Tudor Moldovan, Ianis Stoica şi Cristian Dumitru.

Jucătorii FCSB au făcut vizita medicală!Reunire
24 de fotbaliști au fost prezenți la reunirea FCSB-ului

Jucătorii FCSB au făcut vizita medicală!

Nu mai puțin de 24 de jucători s-au prezentat la prima acţiune a echipei din acest an. Urmează prezentarea oficială a noului antrenor, Mihai Teja, după care se va pleca în stagiul din Spania. De remarcat că FCSB este singura echipă din Liga I Betano care nu merge în această iarnă, în Turcia. Conducerea echipei a decis ca roș albaștrii să se pregătească în Costa del Sol, acolo unde vicecampioana are deja programate și trei partide amicale.

FC Luzern, Shanghai Greenland Shenhua și Dinamo Kiev sunt adversarele FCSB-ului din cantonamentul iberic. Primul meci, cel cu elvețienii va avea loc pe 17 ianuarie, pentru ca trei zile mai târziu, echipa lui Teja să evolueze împotriva grupării chineze. Pe 23 ianuarie se va disputa cel mai tare amical, cel cu Dinamo Kiev.

  • 2 este locul pe care îl ocupă FCSB în clasamentul Ligii 1 Betano după 21 de jocuri
Tags: